• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Problem sa Adsense

amenida

Novi član
Tu od
1 Velj 2018
Pozdrav.

Koristim Adsense već godinu dana, imam dva google bloga sa vijestima i sve je ok, dobila sam i prvu isplatu ovog mjeseca, no prije 5-6 dana imam problem. Oglasi se na mojim blogovima na početnoj stranici normalno prikazuju, dok na drugim lokacijama ne, kao i kad objavim novi post, na mjestima gdje su postavljeni blogovi je bijelo, i pojave se tek kasnije. Danima piskaram po adsense forumu, ali niko ne odgovara, također vidim čitajući forum masa ljudi diljem svijeta suočava se sa ovim problemom, a adsense se ne oglašava, ne znam u čemu je kvaka.

Da li neko sa naših prostora ima ovaj problem i da li zna u čemu je kvaka. Nisam ništa dirala kod kodova, niti opčenito., Godinu dana koristim, sve ok, želim nastaviti dalje, stigla prva isplata na moj račun banci, ali počelo me ovo živcirati. Moj RPM i CPC su znatno opali.

Može li mi neko sa naših prostora objasniti u čemu je kvaka sa adsense, ne žele se oglasiti, ja ne znam kako riješiti problem, svi oglasi stoje na moja dva bloga ok, na početnoj stranici se pojave odmah, dok kad objavim post izuzetno kasne, a ja vijest odmah podijelim na FB i raja počne klikati, tako da mi je sve to opalo.

Ako su ti svjezi clanci, nekad treba par dana da se na njima pocnu pokazivati reklame. Isto tako zna se desiti ako imas malo sadrzaja na stranici da se reklame ne pokazuju. Ovo pisem iz licnog iskustva.

hajro2 kaže:
Ako su ti svjezi clanci, nekad treba par dana da se na njima pocnu pokazivati reklame. Isto tako zna se desiti ako imas malo sadrzaja na stranici da se reklame ne pokazuju. Ovo pisem iz licnog iskustva.

Ma ne znam u čemu je kvaka, izbacim dnevno i po 5 članaka i podjelim na FB raja počne čitati. Blog jedan ima preko 2000 članaka (jako je aktivan), drugi ima preko 1100 (održavam ga, ali ne svaki dan), adsense do sad normalno radio, izgleda da su uveli neka druga pravila, nešto novo što ima veze sa indeksiranjem, pojma nemam.

Pratim stalno adsense forum, i vidim masa ljudi diljem svijeta ima isti problem koji koriste godinama adsense.

I nije fer, kad objaviš novi post do sad se odmah pojavi adsense, sad čekam po par sati.

Back
Na vrh