• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Problem oko adsense ceka

hasim22

Član
Tu od
14 Velj 2017
Pozdrav svima imam problem vezan za Adsense cek koji sam predao u banci 12.4.2017 i na adsense mi pise da je cek placen 5.5.2017.Danas sam bio u banci NLB, proslo je 13 dana od naplate u banci nema novca ne znaju ni oni kad ce bit kazu mi da provjerim opet z 5-6 dana.Ja znam da te cekove niko ne koristi ali mnogi od vas su naplacivali pa me zanima, koliko treba vremena da legne novac od datuma placanja.

hasim22 kaže:
Pozdrav svima imam problem vezan za Adsense cek koji sam predao u banci 12.4.2017 i na adsense mi pise da je cek placen 5.5.2017.Danas sam bio u banci NLB, proslo je 13 dana od naplate u banci nema novca ne znaju ni oni kad ce bit kazu mi da provjerim opet z 5-6 dana.Ja znam da te cekove niko ne koristi ali mnogi od vas su naplacivali pa me zanima, koliko treba vremena da legne novac od datuma placanja.

Davno je to bilo, u Komercijalnoj, ja mislim da ima je trebalo tri nedelje da proknjize cek.

Back
Na vrh