• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Privatne poruke - Limit

m1l4n

Dobro znana faca
Tu od
5 Lip 2012
Evo jedan prijedlog od mene. Da povećate limit primljenih privatnih poruka sa 100 (120 koliko već) na bar 200. Ovdje na forumu je dosta majstora, i dosta je upražnjena komunikacija i razmjena ideja preko privatnih poruka i onda dođe problem puno sanduče i potreba za brisanjem poruka kako bi se oslobodio prostor za primanje drugih poruka. Čime često dolazi do gubitka važnih poruka, pa eto moj prijedlog da se poveća limit.

Kapetan Bačvica

Legenda
Osoblje foruma
Tu od
13 Pro 2009
Slažem se sa svim što kaže kolega gore, štoviše, imam (u međuvremenu možda) još jedan prijedlog:
bilo bi jako dobro - postaviti unutar poruke link na prethodnu poruku i na slijedeću poruku, znači sve to u prozoru kada je otvorena neka privatna poruka. Tako da je moguće brzinski listati privatne poruke, ovako je nezgodno. :(

To je direktno povezano i s problemom gore, kada se odlučujete koje ćete poruke brisati, jer - mjesta nema. :)

Pretpostavljam da ovo možda i nije tako jednostavno kao što izgleda u opisu. Trebalo bi to dodatno iznova programirati.
Svejedno, molim nadležme da barem uzmu ovo u razmatranje. :fever Hvala.

Na vrh