• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Priručnik za prodaju fotografija na internetu

Drenova

Iskusan lik
Tu od
22 Lis 2010
7.jpg

Ovaj besplatni basic priručnik će svakog početnika brzo i jednostavno uvesti u tajne o prodaji fotografija na Internetu. Uz veliki broj primera brzo i bezbedno ćete odmah započeti biznis sa vašim fotografijama.

Tip fajla: PDF
Veličina: 5.14MB
Format: A4
Broj stranica: 77

Link za download:

draganukacek kaže:
Ako mozes da ga uploadujes na neki drugi host,nemogu da skinem odavde.
Hvala!

ja normalno skinuo ko free user ... aj uplodacu ga ja tamo gdje ti volis skidati pa ti saljem link u pp :) ....

Osim sto je solidan tutorijal, dobar nacin da se dobiju referali, pa je koristan i sa marketinske strane.
Ali takodje i dobar primer, da kod kreiranja prirucnika ne mesate razne teme, i da ne idete "u dubinu", tutorijal ima dosta "shuma", mnogo prica o svom prijatelju ( koji je ustvari jedna velika reklama za web programiranje), pa na 5 strana objasnjava neke licne sukobe sa raznih foruma.....

freemind kaže:
Osim sto je solidan tutorijal, dobar nacin da se dobiju referali, pa je koristan i sa marketinske strane.

Slažem se da je solidan tutorijal, a pošto je besplatan odlučio sam da ga podelim sa članovima foruma, nekome će sigurno koristiti.

Još na prvi pogled sam video da je u pitanju način za dobijanje referala. Šta više, ovaj tutorijal me je podsetio na neke starije postove sa ovog foruma, konkretno na post koji je napisao Black Dragon pre skoro dve godine - Affiliate zarada putem besplatnih izvestaja:

https://internetzarada.org/affiliate-zarada-putem-besplatnih-izvestaja-t-2691.html

Ko nije dosad, preporučujem da pročita sada. Jako kvalitetan post:to_clue

Back
Na vrh