• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Primanje cekova u Srbiji

Tu od
2 Lis 2011
Pozdrav, samo podelio bih svoje iskustvo sa sa vama.
Cek mi je poslat iz USA (zaradom na sharecash-u)...stigao je nakon nekih 30 dana. Odneo sam ga u Intesu i neka provera je trajala nekih 20 dana nakon kojih su pare legle na devizni racun. Provizija je bila nekih 3 dolara.
Nikakvih problema nisam imao.

nikolacirjakovic kaže:
Pozdrav, samo podelio bih svoje iskustvo sa sa vama.
Cek mi je poslat iz USA (zaradom na sharecash-u)...stigao je nakon nekih 30 dana. Odneo sam ga u Intesu i neka provera je trajala nekih 20 dana nakon kojih su pare legle na devizni racun. Provizija je bila nekih 3 dolara.
Nikakvih problema nisam imao.

Banka mi trazi pravni osnov transakcije?

Ako bilo ko zna, molio bih da odgovori.

Ovo i mene zanima.. Nikad me niko nije pitao odakle lova i sta ce mi i koji su mi razlozi primanja.. Doduse, Bosna je ovo.. Jeste da sam ja na sve moguce nacine izbegavao cekove i nastavicu da ih izbegavam dok mogu.. :D

Zna li neko koju lepu glupost koja ce da zadovolji pravnike (ali da nije macola u glavu pls).. :D

Ja sam popunjavao dva obrazca kod cekova,prvi je bio da moram vratiti sve pare kada oni zatraze ako nesto krene po zlu i drugi je bio proknjizavanje tj. onaj obrazac sto treba da se popuni po kom osnovu je priliv novca ako je ovo drugo onda se dopise: Racunarske usluge i dopise se kod 302 ovo vazi za Srbiju jer ja to uvek pisem za svaku uplatu iz inostranstva koja je preko internet zarade e sad za Bosnu ne znam da li je tako.

Back
Na vrh