• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prijedlog moderatorima Foruma, dodavanje opcije 'Nova Tema'

Kapetan Bačvica

Legenda
Osoblje foruma
Tu od
13 Pro 2009
Moja malenkost, kao i mnogi od vas,
vjerni je i stalni pratitelj IZ Foruma.
Tako, naravno, dobivam e-mail obavijesti o temama na koje sam pretplaćen, a često i dođem na Forum samo da vidim jeli tko otvorio neku novu (interesantnu) temu. :)

Baš zbog ovog posljednjeg, imam jedan prijedlog za moderatore Foruma, ako je moguće; dodavanje opcije 'Nova Tema' na koju se možemo pretplatiti (unaprijed), tako da ako se pretplatimo na tu opciju (ja hoću, odmah), dobivali bi e mail obavijest o otvaranju nove teme, a tek onda, nakon čitanja, odlučivali o eventualnoj daljnjoj pretplati.

Znam da ovako nešto ima samo administrator, znam također da bi ovo trebalo isprogramirati i nije (vjerojatno) niti tako jednostavno. :(
Također je istina da ovako kako je sada; svih baš i pozivate da dođemo na index stranicu Foruma, što bi umnogome bilo smanjeno uvođenjem ovog dodatka.
(Ali, mnogi bi i pročitali nešto što inače ne bi.)

Također, priznajem, to nisam ni vidio na nijednom Forumu. :(
No eto, sjetio sam se toga, i predlažem da barem kratko razmislite o tome.
Meni bi to bilo super, no naravno; vjerujem da će ove negativne komponente koje sam i ja spomenuo prevagnuti. :(

Svejedno, hvala svima,
Srdačno, :fever

Joj, dodatno programiranje stvari mi nemojte trazit jer to je ipak previse okupacije da bi organizirao za sada. Iovako se kidam sa poslom i vodjenjem foruma da jednostavno ne stizem sve ono sto zelim. Nismo ni forum upgrejdali na najnoviju skriptu i to sam ja potpuno kriv. Jedan od moderatora se bio ponudio i slozio je testni forum da isprobamo ali sam ja skroz zastekao. To je proslo vec ima godinu i nes od toga. Najvise me strah da bi se izgubili ratingsi i thanksovi kod updejtanja jer tu je bio neki problem s time ja mislim. Zapravo me previse strah sta bi se dogodilo kod updejtanja jer da izgubimo tako nes mislim da bi me clanovi ubili :)

Al inace, ovo sto ti pitas nemamo tako nesto ali postoji nesto priblizno sto bi ti moglo pomoci.
Zapravo, ti se mozes pretplatit na svaki od ovih podforuma i onda kada se otvori nova tema ti stize e-mail. Ja sam tako pretplacen na podforum za "SEO" i kad god netko otvori temu tamo mi stize mail.

Na taj nacin vidis samo "Nove teme" ovo sto ti trazis, a onda ako zelis se pretplatit onda se rucno pretplatis na postove za tu temu.

Ako zelis dobijat sve stvari sa foruma, onda mozes se pretplatit na sve podforume i to je onda to sto ti trazis :) Mozda jest par minuta posla ali ako sam te dobro shvatio, "it will do the trick".

[attachment=750]

Prilozi

• SUBSCRIBE_Internet marketing rasprava.png
    SUBSCRIBE_Internet marketing rasprava.png
    49.9 KB · Pregleda: 148
Hvala ti Bomestar na hitrom odgovoru.
Točno, to je to što sam i mislio. Eto, (opet) od šume nisam vidio stablo, ali dobro da je tako.

P.S. Bio bih najsretniji da izbrišeš ovu temu, ali hvala ti još jednom ako i nećeš to učiniti. :fever

Premala zarada na adsense

Pozdrav. Moze li mi neko reci zbog cega mi je premala zarada na adsenseu? Moja statistika je na dan bude preko 5 000 posjeta, slab mi cpm, moze li se kako popraviti to? cak na dan ne zaradim ni 0.20 e a toliko mi je dobra posjeta, ne znam u cemu je problemm mozete li mi objasniti, hvala vam.

Back
Na vrh