• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prijedlog moderatorima Foruma, dodavanje opcije 'Nova Tema'

Kapetan Bačvica

Legenda
Osoblje foruma
Tu od
13 Pro 2009
Moja malenkost, kao i mnogi od vas,
vjerni je i stalni pratitelj IZ Foruma.
Tako, naravno, dobivam e-mail obavijesti o temama na koje sam pretplaćen, a često i dođem na Forum samo da vidim jeli tko otvorio neku novu (interesantnu) temu. :)

Baš zbog ovog posljednjeg, imam jedan prijedlog za moderatore Foruma, ako je moguće; dodavanje opcije 'Nova Tema' na koju se možemo pretplatiti (unaprijed), tako da ako se pretplatimo na tu opciju (ja hoću, odmah), dobivali bi e mail obavijest o otvaranju nove teme, a tek onda, nakon čitanja, odlučivali o eventualnoj daljnjoj pretplati.

Znam da ovako nešto ima samo administrator, znam također da bi ovo trebalo isprogramirati i nije (vjerojatno) niti tako jednostavno. :(
Također je istina da ovako kako je sada; svih baš i pozivate da dođemo na index stranicu Foruma, što bi umnogome bilo smanjeno uvođenjem ovog dodatka.
(Ali, mnogi bi i pročitali nešto što inače ne bi.)

Također, priznajem, to nisam ni vidio na nijednom Forumu. :(
No eto, sjetio sam se toga, i predlažem da barem kratko razmislite o tome.
Meni bi to bilo super, no naravno; vjerujem da će ove negativne komponente koje sam i ja spomenuo prevagnuti. :(

Svejedno, hvala svima,
Srdačno, :fever

Davor Bomestar

Legenda
Tu od
27 Lis 2008
Joj, dodatno programiranje stvari mi nemojte trazit jer to je ipak previse okupacije da bi organizirao za sada. Iovako se kidam sa poslom i vodjenjem foruma da jednostavno ne stizem sve ono sto zelim. Nismo ni forum upgrejdali na najnoviju skriptu i to sam ja potpuno kriv. Jedan od moderatora se bio ponudio i slozio je testni forum da isprobamo ali sam ja skroz zastekao. To je proslo vec ima godinu i nes od toga. Najvise me strah da bi se izgubili ratingsi i thanksovi kod updejtanja jer tu je bio neki problem s time ja mislim. Zapravo me previse strah sta bi se dogodilo kod updejtanja jer da izgubimo tako nes mislim da bi me clanovi ubili :)

Al inace, ovo sto ti pitas nemamo tako nesto ali postoji nesto priblizno sto bi ti moglo pomoci.
Zapravo, ti se mozes pretplatit na svaki od ovih podforuma i onda kada se otvori nova tema ti stize e-mail. Ja sam tako pretplacen na podforum za "SEO" i kad god netko otvori temu tamo mi stize mail.

Na taj nacin vidis samo "Nove teme" ovo sto ti trazis, a onda ako zelis se pretplatit onda se rucno pretplatis na postove za tu temu.

Ako zelis dobijat sve stvari sa foruma, onda mozes se pretplatit na sve podforume i to je onda to sto ti trazis :) Mozda jest par minuta posla ali ako sam te dobro shvatio, "it will do the trick".

[attachment=750]

Prilozi

• SUBSCRIBE_Internet marketing rasprava.png
    SUBSCRIBE_Internet marketing rasprava.png
    49.9 KB · Pregleda: 148

Kapetan Bačvica

Legenda
Osoblje foruma
Tu od
13 Pro 2009
Hvala ti Bomestar na hitrom odgovoru.
Točno, to je to što sam i mislio. Eto, (opet) od šume nisam vidio stablo, ali dobro da je tako.

P.S. Bio bih najsretniji da izbrišeš ovu temu, ali hvala ti još jednom ako i nećeš to učiniti. :fever

fera95

Novi član
Tu od
15 Svi 2017
Premala zarada na adsense

Pozdrav. Moze li mi neko reci zbog cega mi je premala zarada na adsenseu? Moja statistika je na dan bude preko 5 000 posjeta, slab mi cpm, moze li se kako popraviti to? cak na dan ne zaradim ni 0.20 e a toliko mi je dobra posjeta, ne znam u cemu je problemm mozete li mi objasniti, hvala vam.

Na vrh