• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito prijavio me Merlin KVZ Digital (na youtube)

izf

Aktivni član
Tu od
15 Velj 2013
untitled-1.jpg

eto za ove pjesme nemam autorska prava i prijavio me verovatno BN ,sta da radim ? da li cu dobiti samo 1 copyright stike ili 4 i izbrisace mi kanal ? :O
sta da radim ?

nemozes nista da uradis, a ja mislim da ces dobiti 4 strike, a sto se tice kanala mislim da nece biti obrisan.

biće ti ukinuta monetizacija na tom kanalu 100% al kanal će ti ostat ja mislim... kod mene je bio sličan slučaj pa su mi nakon što je prošlo 6 mj maknuli prijave ali mi i ukinuli monetizaciju...

Mozes jos da pokusas da posaljes poruku u inbox tom ko te prijavio, i da zamolis da povuce strike, i da mu kazes da se to vise nece ponoviti i da neces postavljati vise te ili slicne klipove.

pisao sam BN produkciji i KVZ-u ..vidjecemo sta ce biti.
a znaci ako hoce oni mogu da sklone to ?

Mene su bili prijavili zbog serije (2 epizode ) i odmah su mi makli monetizaciju sa kanala

Da li Merlin KVZ stvarno ima prava na svu tu muziku sa ex-yu prostora, ili ima istine u ovom postu sa jednog drugog foruma:

"Taj KVZ Music su neka mrtva *** iz Viene i lupaju kome stignu zabranu kako bi se dočepali autorskih prava pevača i izvođača! To je apsolutno bezobrazluk Youtube-a što dozvoljava takav kriminal!
Zašto to rade? Zato što primoravaju autore pesama da preko njih distribuiraju svoje pesme. Da ponovim, oni nemaju NIKAKVA autorska prava!
Zašto? Radio sam za neke domaće pevače i blokirali su im spotove. Na moje pitanje, jesu li imali bilo kakav ugovor sa nekim odgovor je bio NE.
Blokada stoji mesecima i onda volšebno nestane! Imao sam već posla sa sličnim prevarantima, jedino rešenje je da se piše youtube-u i možda to neko pogleda."

Nisu oni imali ugovor ali je mozda imala njihova produkcija.

Meni su pre nekoliko sedmica poslali [Copyright claim] od strane [Merlin] KVZ na snimak koji sam radio u sopstvenoj produkciji, samo su mi stopirali Monetization, zalio sam se youtoub-u na [Copyright claim] i morali su da se povuku.

Moj video je nastavio sa Monetization. Mnogo ljudi se zali na [Merlin] KVZ zato sto salje
[Copyright claim] na materijal na koji nema uopste prava i napada male youtub kanele kako bi ih zaplasio, tako korisnici u strahu copyright strikes brisu snimke a trebali bi samo da kliknu na Dispute a Content ID claim i uz obrazlozenje za par dana zavrse sa tim. Ako za 30 dana ne postupite ovako snimak se brise od strane youtube jer je po youtube politici on sporan.
[Merlin] KVZ radi kao youtube-networks ili kako oni kazu:

"KVZ Music je međunarodna muzička kuća, koja je specijalizovana za svetsku digitalnu distribuciju muzike, muzičkih spotova i melodija. Pored toga, mi podržavamo naše klijente (diskografske kuće i izvođače) sa aktivnim PR i internet promocijama."

I bave se svim i svacim da bi vi kao autro prihvatili njihovo partnerstvo i tako vas ostavili na miru, da bi oni vrsili
Distribuciju, Promocije, Online Prodavnicu i YouTube. a vama zauzvrat uzimali 40%. sto je smjesno za razliku od nekih youtube mreza koji daju mnogo vise kao sto su

BroadbandTV
Fullscreen Network
Yoola
Maker Studios
QuizGroup
ScaleLab itd.

U ostalom mozete uvjek provjeriti koja je muzika dozvoljena a koja nije na creator studio/music_policies na vasim youtube kanalima.

Prilozi

• Untitled-1-Recovered.jpg
    Untitled-1-Recovered.jpg
    24 KB · Pregleda: 2,093
Back
Na vrh