• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prestashop

zaccc

Član
Tu od
12 Ožu 2012
Trebao bih pomoć . Da li netko zna gdje bih mogao skinuti prijevod za Prestashop na hr ili bih ili srb.?
Pa ću ja sebi prepraviti jezik.

Hvala

zaccc kaže:
Trebao bih pomoć . Da li netko zna gdje bih mogao skinuti prijevod za Prestashop na hr ili bih ili srb.?
Pa ću ja sebi prepraviti jezik.

Hvala

Prestashop prevodi - link

Kako piše na stranici prevodi su dostupni za ukupno 56 jezika. Za hrvatski piše da je prevod urađen za 97% teksta, a za srpski jezik piše da je prevedeno 77% teksta.

Ima tu jedan problem oko prevoda,a stvar je sledeca.Prilikom prevođenja se otvara na toj stranici jako mnogo polja za unos koja nisu dozvoljena uglavnom od svih servera.Prilikom snimanja prevoda dolazi do greske i sve se blokira.Postoji modul sa kojim moze selektivno da ze prevode moduli i sve ostale stavke a ne sve ukupno.
Znam da ovaj bag je prisutan do preste 1.5.3.1 koja po meni izuzetno loša.Dali je ispravljen ne znam na novijim verzijama.Što se tiče importa prevoda i tu ima dosta problema takodje po meni taj prevod nije dobar jer kad importuješ prevod hrvatski a hoćeš da ga preradiš na srpski opet ti se pojavljuje problem kod save baš zbog otvaranja mnogo polja,takodje ćeš naići na problem kodiranja i prikazivanja slova sa kvačicama ali otom potom.
Modul se zove - Module Simplified translation for Prestashop

Ne razumem ovaj tvoj post bas jer vidim kod njih na sajtu da je sada verzija 1.6.0.5 i pise 100%. (za srpski)

Inace danas sam prvi put poceo da se interesujem za Prestashop jer trebam da odradim neku e prodavnicu bratu za firmu. Videcu sad kako ide i naci neke tutorijale pa se javljam za pomoc ako zatreba. Cini mi se kao dobra platforma za pravljenje web prodavnica. Do sada sam koristio Wordpress malo, tj igrao se samo pa se nadam da cu i ovo skontati.

Back
Na vrh