• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

PPV program ili da se drzim Adsense-a?

blastoise

Član
Tu od
21 Velj 2014
Pozdrav svima,

Nadam se da je tema u pravoj sekciji.

Zanima me da li postoji neki solidan Pay Per View program ili tako nesto slicno? Nisam se sretao sa tim ranije.

Radi se o mom blogu iz potpisa. Blog sam napravio iz zabave i stavio sam Adsense. Okacicu neke slike da vidite o cemu se radi. Prosek u poslednjih mesec dana je 0.42e dnevno. Nisam ja nezadovoljan, ja tu skoro da vise nista ni ne odrzavam, a napravio sam ga za 2 dana.
Ali me jednostavno zanima da li ima neki program koji placa na osnovu broja prikaza reklama. Struktura bloga je takva da dnevno bude 2000 posetilaca sa otvorenih 16000 (prema google analitici) stranica jer gledaju resenja za vise slova, pa zato i pitam za tako neki program.

[attachment=827]
[attachment=828]

Docekacu valjda za 2-3 meseca prag od 70e pa da vidim i ja kako je to :)

Pa eto ako moze neki savet :)

Hvala unapred.

Prilozi

• adsense.PNG
    adsense.PNG
    18.7 KB · Pregleda: 232
  • adsense2.PNG
    adsense2.PNG
    8.5 KB · Pregleda: 226
Kupi .net domen slobodan je!
Stavi jos jedan 728x90 baner ispod resenja i ukloni oba 300x250 a stavi jedan 300x600.
Mislim da bi trebalo da bude bolje

Ukucaj na google top 10 pay per view ili pay per impression ads.

@brzi

Ne znam koliko vredi da prebacujem blog na .net domen.

@sunbeach

Pretrazivao sam vec na google, ali s obzirom da mi nijedno ime nije zvucno i poznati, mislio sam da je bolje da mi neko iz licnog iskustva preporuci ako tako nesto postoji.

Drzi se Adsensea. A ako ne vidis sta bi ti doneslo prebacivanje na .net domenu, znaci da si pocetnik, slobodno nastavi dalje citat forum jos barem mjesec dana :)

Back
Na vrh