• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

PPV Newbie Guide

adsenseamater

Legenda
Tu od
10 Srp 2010
PPVPlaybook je postavio besplatan vodič za početnike u PPV-u. (Pay Per View) , u knjizi se nalaze sve informacije koje su vam potrebne da bi ste uspiješno započeli svoju PPV karijeru.

Knjiga se sastoji od 27 kvalitetnih stranica.

Bitniji djelovi knjige :

- Uvod u Affiliate Marketing
- Kako "upasti" u CPA mrežu
- Izbor hostinga za PPV
- Kako koristiti Prosper202 i CPVLab sisteme
- Kako pokrenuti kampanju kod vodećih PPV kompanija
- Veoma koristan FAQ

Na njihovom besplatnom blogu možete da pronađete pregršt korisnih informacija > http://ppvplaybook.com/blog/

Prilozi

• ppvguide.pdf
    653.4 KB · Pregleda: 7,604

LeonMak

Legenda
Tu od
30 Stu 2010
Tnx za ovo, baš ovih dana planiram početi s PPV pa će dobro doći.

Našao sam još jedan zgodan vodič s najosnovnijim uputstvima za PPV početnike pa ga kačim:
"PPV 101: A Step-by-Step Campaign Walkthrough"
(A step by step guide to setting up a PPV campaign with an Affiliate Offer )

I jedna sličica koja uspoređuje 5 PPV mreža:

ppvnetworkcomparison.gif

Prilozi

• PPV 101-A Step-by-Step Campaign Walkthrough.pdf
    956.5 KB · Pregleda: 11,867

AboNe

Član
Tu od
30 Ruj 2010
AleksaS kaže:
Samo da upadenem na PeerFly.com :D

Dobri su , gledao sam neki dan imaju cak email submit offere preko 2$ samo je problem sto na svim tim dobrim email submit offerima pise da je moguce dobiti FREE* stvari samo ako si iz US, na nekim cak pise odmah ispod forme za email.Ja mislim da se treba okrenuti u njihovu korist i dovoditi posjetioce iz US iako je to teze uraditi.Moze se skontati neki gerilski nacin samo treba razmisljati ;)

Na vrh