Pozdrav svima, moje ime je Srdjan, zivim u Srbiji i vec 10 godina se bavim programiranje.
Konkretnije: Full Stack Web Developer, od jezika/alata koje znam su:
PHP i njegov Laravel, Yii, CodeIgnitier, Symphony
JavaScript i svasta oko njega - React/Next, Vue, NodeJS, jQuery, Ajax...
HTML/CSS
MySQL,MSSQL,MongoDB
AWS
Python - par meseci aktivno, nisam 1 god radio na njemu
Git naravno
Wordpress/Joomla/Drupal/Magento/OpenCart
itd...
od tih 10 godina, 6 godina sam full time po firmama i sada sam zaposlen full time u jednoj odlicnoj kompaniji u Beogradu gde imam normalnu zaradu.
Ovde sam se prvi put prijavio pre oko 10 godina sa nemam pojma kog mail-a, i tada mi je nekoliko korisnika pisalo u inbox sa ponudama, tada sam usao u svet freelance-a i poslovnog programiranja i zelim pre svega da se zahvalim ovom forumu jer da nije bilo njega, pitanje je da li bih ostao na istom zanimanju tada.
Sa tim korisnikom sa kojim sam radio, radim i dan danas povremeno.
Takodje nisu ni sada na odmet ponude jer pored posla koji uzima oko 6h u mom danu, cesto i manje, retko kada vise, znaci mi dosta novac sa strane.
Najvise me zanimaju brzi fixevi na sajtovima/aplikacijama itd, ali nije na odmet i nesto veceg tipa, s tim da ne mogu na tome biti duze od 2-3h dnevno.
Konkretnije: Full Stack Web Developer, od jezika/alata koje znam su:
PHP i njegov Laravel, Yii, CodeIgnitier, Symphony
JavaScript i svasta oko njega - React/Next, Vue, NodeJS, jQuery, Ajax...
HTML/CSS
MySQL,MSSQL,MongoDB
AWS
Python - par meseci aktivno, nisam 1 god radio na njemu
Git naravno
Wordpress/Joomla/Drupal/Magento/OpenCart
itd...
od tih 10 godina, 6 godina sam full time po firmama i sada sam zaposlen full time u jednoj odlicnoj kompaniji u Beogradu gde imam normalnu zaradu.
Ovde sam se prvi put prijavio pre oko 10 godina sa nemam pojma kog mail-a, i tada mi je nekoliko korisnika pisalo u inbox sa ponudama, tada sam usao u svet freelance-a i poslovnog programiranja i zelim pre svega da se zahvalim ovom forumu jer da nije bilo njega, pitanje je da li bih ostao na istom zanimanju tada.
Sa tim korisnikom sa kojim sam radio, radim i dan danas povremeno.
Takodje nisu ni sada na odmet ponude jer pored posla koji uzima oko 6h u mom danu, cesto i manje, retko kada vise, znaci mi dosta novac sa strane.
Najvise me zanimaju brzi fixevi na sajtovima/aplikacijama itd, ali nije na odmet i nesto veceg tipa, s tim da ne mogu na tome biti duze od 2-3h dnevno.