• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav iz Bgd za sve

TaraBgd

Novi član
Tu od
3 Svi 2022
Zdravo, drustvo. Zovem se Jelena, iz Beograda sam, i cenim da sam pronasla pravo mesto za neke nove (meni nove) i konstruktivne ideje.
Vec drugu godinu zivim od Fb grupa, a ovde sam da nadjem nacin da to unapredim, a i podelim svoja iskustva sa vama.
Da li ima nekog ko se, takodje, bavi Fb grupama?

Pozdrav Jelena, za prijatelje Tara, valjda. 😀
Za konstruktivne ideje smo, svakako, pravo mjesto. ;)
Ipak, obrati pažnju:

Pozdrav Jelena, za prijatelje Tara, valjda. 😀
Za konstruktivne ideje smo, svakako, pravo mjesto. ;)
Ipak, obrati pažnju:
Tara je za mene magicno mesto, te nekih cca 25 god. koristim to ime kao nick. Pravila procitama, svaka tacka i stav, sa razumevanjem, te svacena i prihvacena; vaspitana sam i dobronamerna jedinka 😄
Ipak, bila sam stura u prvom komentaru, pa da neko ne shvati pogresno - nisam tu da ista prodajem i kupujem. Zaradjuj tako sto rentiram prostor i usluge Fb grupe za live prodaju, i u tom smeru bih volela da saznam malo vise o marketingu na drustvenim mrezama, o tome kako Fb algoritmi prepoznaju grupu kao dobru ili losu, kako spojiti grupu sa drugim mrezama etc.
Ako postoji tema na forumu vezana za ova pitanja, bila bih zahvalna da me uputite na nju 😊

Back
Na vrh