• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Povećanje posjete vlastitoj web stranici

VIC

Dobro znana faca
Tu od
26 Ožu 2012
Sada ima dobru, valjda dobru posjetu dnevnu (1300 posjeta dnevno + - 100) kako da je još više povećam a da neulažem jako puno?

Možda to zvuči glupo ali meni nije, ako ima netko da podjeli još nekih trikova da se posjete udvostruči ili poraste još za min 500-700 posjeta dnevno nebi bilo loše

I ono što me zbunjuje na alexi padam kontantno pa mi ni to nije jasno do kraja zbog čega točno.

Da konstantno se smanjuje (što je dobro koliko znam)

Što je manja alexa naravno to je bolje.
A što se tiče povećanja posjete najbolje ti je uložiti u kvalitetne i što prirodnije linkove i biti aktivan na aktualnim društvenim mrežama.

VIC kaže:
Sada ima dobru, valjda dobru posjetu dnevnu (1300 posjeta dnevno + - 100) kako da je još više povećam a da neulažem jako puno?

Možda to zvuči glupo ali meni nije, ako ima netko da podjeli još nekih trikova da se posjete udvostruči ili poraste još za min 500-700 posjeta dnevno nebi bilo loše

I ono što me zbunjuje na alexi padam kontantno pa mi ni to nije jasno do kraja zbog čega točno.

po mom mišljenju najbolji način za povećanje posjeta bez ulaganja je konstanto traženje novih ključnjih riječi i pisanje članaka o tim ključnim riječima i pokušavanje rangiranje tih članaka na googlu. Po meni nije dovoljno samo homepage rangirati za neke riječe nego i sve ostale dijelove stranice . Vidim da imaš stranicu o tehnologiju, ako na njoj hoćeš povećati još posjete onda istražuju nove google trendove npr. tehnološke proizvode koje izlaze i koji se traže na googlel m tražilici i piše članke o njima i pokušaj rangirati za njih .

Back
Na vrh