• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

potreban saradnik-partner na projektu- web dizajn, seo marketing

Numan

Novi član
Tu od
3 Ruj 2018
Postovani Clanovi,

Potpuno sam nov na ovom forumu i zapoceo sam sa mojim timom jedan projekat koji pripremamo vec par meseci a ideja je nastala pre godinu dana.

pripremamo novi koncept u online edukacijama za svetsko trziste u oblasti- estetika -medicina -kozmetika.
vrlo kratko o projektu.
kratke strucne profesionalne edukacije ( nepostoji jos nista slicno) 5-15min
svaka edukacija resava konkretan problem u temama koje obradjujemo
moguce je videti prewiev i kada dolazi do otkrivanja resenja platforma trazi simbolicnu uplatu ( 5-15 usd) gde je to cena jednog pica :)

edukator (moja supruga) bi uradila prvu seriju predavanja za englesko govorno podrucje i za ExYU podrucje, kasnije bi ukljucili svetske predavace iz drugih drzava.
Inace ona sa svojim predavanjima puni sale i do 50 osoba sa cenama ulaznica od 100-200 eur i to na nasim prostorima :)

ukoliko se i deo marketinga i optimizacija uradi dobro uspeh je neminovan ostali deo ekipe ce uraditi svoje deo posla maksimalno profesionalno

Trazimo nekoga ko sme da se upusti u ovakav projekat ima vec neke reference i zeljan je da postane deo tima koji planira da u ovoj oblasti bude broj 1.

deo tima je 1 faze projekta: predavac, asistent, produkcija, graficki dizajn, instagram expert za strano trziste i ja kao idejni tvorac i organizator projekta.

sve primedbe i sugestije su dobrodosle.

rok za objavu prve faze je 1.novembar 2018

Inace sam iz Novog Sada, svi koji su zainteresovani mogu da mi pisu : nuskin.zirna@gmail.com ili tel +381606022293

Back
Na vrh