• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pop under & pop up

Loxo

Legenda
Tu od
14 Velj 2013
Sta je najbolje da koristim za popup i popunder reklame? Poseta je sa Balkana.

Dobri su ... sa adcash zaradjivao sam koliko i sa popmyads ... popcash je malo bolji a propellerads i popads su najbolji u mom slucaju ...

Koliko odprilike placaju? sad imam bet365 i na 40.000 prikaza dobijem 35 eura, ako su bolji da mijenjam odmah.

PopAds i Propellerads su bar meni najbolji ... kod mene je 60% posjeta iz Srbije 40% iz BiH ... na obje mreže na svakih hiljadu impresija zarada 1.3-1.5$

jedina razlika je što popads isplaćuje minimum 10$ na paypal a propellerads ja mislim minimum 20$ na payoneer a minimum 500€ na wire ...

@liquid
Hvala, koliko vidim ja vec imam account na PopAds i par dolara zarade od nekog starog sajta. :D
AdCash ima uslove kao i PopAds, ne znam kakvi su uslovi ali za PopAds mislim da nisu rigorozni i da je 100-200 poseta dosta.

popunder:

popads
propellerads
popcash
popmyads

Da li imaju uslove te mreze koliko mora mesecno poseta da bude na sajtovima?

freeall kaže:
popunder:

popads
propellerads
popcash
popmyads

Da li imaju uslove te mreze koliko mora mesecno poseta da bude na sajtovima?

Nemaju uslove za posjete koliko znam, al imaju minimalan limit za isplatu para, sad kojoj je koliko limit malo googlaj ili potrazi na stranicama tih mreza za popads je minimum 5$ da se zaradi pa tek onda mozes isplatiti sebi pare za ostale ne znam.

Back
Na vrh