strijelacc
Član
- Tu od
- 9 Srp 2014
Tracker kaže:Radi se o tome da ne bih linkovao te stranice zbog toga što su previše važne, već zbog toga što su deo neke priče. Na primer, recimo da hoću da napravim sajt sa receptima i da na tom sajtu imam priču (svojstva, sastav, cena, i slično) za sve sastojke koji se koriste u reciptima na mom sajtu. Ja sam zamislio da to organizujem tako što će svaki recept biti na posebnoj stranici i da će na toj stranici osim popisa artikala neophodnih za njegovo spremanje biti i linkovi ka pričama za svaki od tih sastojaka. To znači da bi ka sastojcima postojali linkovi od stranica svih onih recepata u kojima se ti sastojci koriste. Uz to, na mom sajtu ekvivalenti sastojcima su mnogo ozbiljniji sadržaji, sa 20-30 stranica A4 formata (naravno ne sve postavljeno na jednoj stranici, već podeljeno po stranicima).
Drugo rešenje bi bilo da na svakom od stranica za recepte unesem i tekstove o sastojcima koji se koriste u tim receptima, ali to bi bilo veliko dupliranje sadržaja što mislim da je još gora opcija.
Ne vidim drugi način na koji bi ovo moglo da se reši.
Interni linkovi su dobri.. Koliko sam ja razumio ovo.
Najbolje bi bilo da sastojke stavis u jednu listu sa strane i da ih linkaš. Da ne koristiš interne linkove unutar samog opisa recepta.