Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mershant kaže:Kod mene me nema u opste! kazi mi molim te sta mislis koje kljucne reci da stavim i za title da stavim samo oglasi ili oglasi oglasi
Raymond kaže:mershant kaže:Kod mene me nema u opste! kazi mi molim te sta mislis koje kljucne reci da stavim i za title da stavim samo oglasi ili oglasi oglasi
nisi baniran, site ti je indeksiran od strane googlea. Ali... prema viđenom, uzmi si bar mjesec dana vremena i educiraj se o tome kako SEO funkcionira. Kreni od ovog foruma jer imaš brdo korisnih informacija, ali baš brdo + link na knjigu koji je stavio dbomestar cini mi se.
Nakon toga ili u sklopu te edukacije postavi poneko pitanje, NHF ali ovako nema smisla.
mershant kaže:Nema smisla da mi kazes par kljucnih reci koje bi bile najbolje za ovakav sajt ?! :sigh
mershant kaže:Ma znam ja to druze sve nego je problem sto sajt oglasioglasi.com u google pretrazi izlazi kao cheaply selling titl od mog drugog sajta nije mi jasno gde sam pogresio evo ti vidi ovo sada site:http://oglasioglasi.com/ google ga je regstrovao i indexirao kao cheaply selling !!? A moj title je Oglasi
Bomba kaže:Zdravo svima,
molim nekoga da mi pomogne oko pozicioniranja mog sajta na Google-u. Naime, kada u Bing ili Yahoo pretraživaču (a probao sam i sa nekim domaćim ptretraživačima), ukucam "bomba band beograd", sajt se pojavljuje na I mestu na I stranici, a kada to isto uradim u Google-u, mog sajta nema nigde.
Čitao sam dosta o SEO marketingu i počeo sam da čitam i knjigu SEO Fast Start 2011, ali nigde nisam uspeo da pronađem rešenje za moj problem.
Molim nekoga da pogleda sajt www. bombaband.in.rs i ukaže mi na eventualne greške.
Hvala
:waving
Bomba kaže:Zdravo svima,
molim nekoga da mi pomogne oko pozicioniranja mog sajta na Google-u. Naime, kada u Bing ili Yahoo pretraživaču (a probao sam i sa nekim domaćim ptretraživačima), ukucam "bomba band beograd", sajt se pojavljuje na I mestu na I stranici, a kada to isto uradim u Google-u, mog sajta nema nigde.
Čitao sam dosta o SEO marketingu i počeo sam da čitam i knjigu SEO Fast Start 2011, ali nigde nisam uspeo da pronađem rešenje za moj problem.
Molim nekoga da pogleda sajt www. bombaband.in.rs i ukaže mi na eventualne greške.
Hvala
:waving
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke