Pomoć oko domene

Beli Vuk

Novi član
Tu od
17 Sij 2018
Poruka
1
Pozdrav svima!
Potrebna mi je pomoć oko domene koju sam naivno registrovala pre godinu dana na 1&1. Preteklo nešto sitno para na kartici pa da ih proćerdam negde, a kod njih beše nešto mizerno, dolar, dva, ne sećam se. Kupila i ostavila po strani, da sačeka vreme kad se završi faks pa da zakupim hosting i realizujem ideju koja mi se već neko vreme mota po glavi. Podesila sam na auto-renew, stiže obaveštenje o skorašnjoj obnovi, rekoh - dobro, para ima na kartici, da ne brinem o tome. Međutim, pre nekoliko dana mi stigao invoice - kartica istekla. Trčim u banku, vadim novu, menjam podatke na nalogu, pojavi se obaveštenje da će iznos uskoro biti naplaćen.
Tako stoji evo već 3-i dan, ne znam da li mi trebaju poslati obaveštenje da je to zaista naplaćeno, i kada će to biti.
Iskreno, malo sam se uplašila, tj ne malo nego mnogo. Ne bih želela da izgubim ovu domenu, dva puta sam dobila email od ljudi sa ponudom da je kupe i verujem da neću uspeti da je uzmem ponovo ako se vrati na tržište. Moja je ideja, ja sam je izmislila, lepa .com domena od jedne reči.
Bojim se da ne ostanem bez nje, a na konsultacijama sa Guglom se načitah gomile loših iskustava sa 1&1. Da je spasim nekako sad, pa ću je odmah prebaciti negde drugde.

Ako imate neki savet, predlog šta da radim, ili lično iskustvo, bila bih vam mnogo zahvalna. Ne razumem se u te tehničke stvari, ja sam pisac i držim se svog terena, iako ću i te prepreke morati da savladam u skorijoj budućnosti.

Elem, da ne dužim više, hvala onima koji pročitaju, još više onima koji pomognu. :sigh
Veliki pozdrav :waving
 

Deni

Dobro znana faca
Tu od
25 Ožu 2012
Poruka
204
Uneses novu karticu i sa njom ides na placanje dakle platis taj racun. Odmah ti pise da je placeno i produzi se bukvalno odmah. Barem je meni tako bilo per par godina sam vise domena imao tamo.

Mozes i podrsci da pises obicno odgovore jako brzo...

Ali prvo gledaj da platis domen...
 
Na vrh