• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Pomoc oko adsense

Moja situacija je sledekja. U 2007 godine registirao sam adsense i koristio sam ga nekoliko meseca. Tad ni sam razbirao mnogo od kompjutere i isao sam po internet kafea i klikao na moje reklame i google je banirao moj adsense akaunt. E sad hocu da pocnem od pocetka nov website i postavi adsense na njemu i krenuti u legalnom pravenje novca. Jedini problem koji mislim da imam je email koji koristim od tad. Taj mi je moj licni mail i koristim 15 godina, i koristim ga i na laptopu i na mobilnom. Kod kukje imam ADSL sa dinamickom IP adresu. Dali meni smeta sto ja kju da koristim na tu IP adresu od ADSL i moj mail ( ali samo na mobitelu da ga koristim) a od laptop da upravljam website na koji je adsense, ali adsense da registriram na ime mog brata i na istu kucnu adresu na koju sam registrirao tada 2007 adsense.

Od tada je dosta proslo, probaj opet sa istim mailom a ako ne uspe otvori novi mail na tvoje ime. Ima milion ljudi sa istim imenom i prezimenom. Ako isti racun koristis kao tada promeni racun i daj npr. babini adresu da ti posalju verifikacioni kod i gotova prica.

Jeronimo034 kaže:
Od tada je dosta proslo, probaj opet sa istim mailom a ako ne uspe otvori novi mail na tvoje ime. Ima milion ljudi sa istim imenom i prezimenom. Ako isti racun koristis kao tada promeni racun i daj npr. babini adresu da ti posalju verifikacioni kod i gotova prica.

Probacu ponovo da apliciram. Samo dali mogu da koristim isti emailovi sto sam gi koristio kad su me banirali, znam da moze to.

Sta te kosta napravit novi email ? Ama baš ništa. Obavezno napravi novi email i po mom mišljenju stavi očevo ili materino ime, nemoj svoje. Desavalo mi se da stavim isto ime sa slicnom adresom, nakon odobrenja, odmah me blokiraju pod izgovorom da sam sumnjiv. Znaci da su povezali. promijeni i adresu malo, nek ne bude ista. Jbg tako funkcionise to. Ali opet, pogotovu sad, je teško dobit adsense akaunt. Po mom mišljenju to je dobro radi onih koji uveliko varaju.

westopic kaže:
Sta te kosta napravit novi email ? Ama baš ništa. Obavezno napravi novi email i po mom mišljenju stavi očevo ili materino ime, nemoj svoje. Desavalo mi se da stavim isto ime sa slicnom adresom, nakon odobrenja, odmah me blokiraju pod izgovorom da sam sumnjiv. Znaci da su povezali. promijeni i adresu malo, nek ne bude ista. Jbg tako funkcionise to. Ali opet, pogotovu sad, je teško dobit adsense akaunt. Po mom mišljenju to je dobro radi onih koji uveliko varaju.

Stavi cu na ime mog brata i napravicu nov mail, ali me zanima dali mogu da koristim stari mail sto vekj imam i ga koristim na chrome, posto za njima sam pre 9 godina aplicirao za adsense, a sada cu da aplicram sa noivim mailom?

Back
Na vrh