• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Pokretanje sajta koji je uradjen potpuno besplatno za aplikaciju za adsense.

sunbeach

U samoizolaciji.
Tu od
17 Lis 2011
Ovu temu sam pokrenuo da bi video i pokazao kako u 2022 godini, adsense gleda na sajtove koji imaju sve besplatno.U pitanju je besplatan domen,hosting.tekstovi su kratki i imaju samo YT video.
Posle 40 tekstova aplkiciracu za adsense i javljacu ako me bude odbijao koji su razlozi.
Svaki dan cu postavljati po 3 teksta duzine do 100 reci najvise sto znaci da cu za 15- 20 dana moci da ispunim uslov od mnogo clanaka.
Ako bude prihvacen za adsense, prodacu ga i novac ce biti uplacen za donacije.Sto znaci poklonicu ga.
Ovo obavestenje na dnu sajta za Ukrajinu je stavljeno od strane besplatnog hostinga.

Posljednje uređivanje:
Trenutno ima 16 objava i preko njega sam otvorio novi gogle adsense nalog.Posle 40 clanaka cu aplicirati za reklame i onda iz hobija pisati o zaradi i ovde postavljati objave za forum.
Cilj mi je pokazati da je potreban samo mali trud da bi se pocelo sa IT zaradom.

U pitanju je besplatan domen,hosting.tekstovi su kratki i imaju samo YT video
Nemam adsense ali sam čitao nešto o tome i napisat ću svoje mišljenje. Neće bit ništa od ovoga.
Cilj mi je pokazati da je potreban samo mali trud da bi se pocelo sa IT zaradom.
Vidjet ćemo. Bilo bi ipak previše pa da ovaj gore website dobije adsense. :D
Ali kažem, nemam iskustva i ovo je samo moje mišljenje proizašlo od nešto čitanja o tome.
Molim bez ad hominem opaski.

Ja vać znam da nećeš dobiti Adsense. Potrebno je puno više za odobrenje.

I ja mislim da necu dobiti adsense ali cisto da probam.Hocu da vidim njihov razlog odbijanja koji ce napisati.

Ja vać znam da nećeš dobiti Adsense. Potrebno je puno više za odobrenje.
Moram dodati podkategorije,urediti sajt,dodati preko 40 clanaka...Mislim da ce posle toga najveci problem biti poddodmen - besplatan domen.Ovde cu kopirati razlog odbijanja.
Edit. Necu da pisem dalje nista na ovom forumu.

Posljednje uređivanje:
Ipak cu nastaviti zbog postenih clanova na ovom forumu a i zapoceo sam prepisku sa jednim clanom oko problema na sajtovima.

Pozdrav,

Ukoliko ti treba domen i hosting za takav pokusaj
mogao bih ti obezbediti nesto jeftino, mislim da imam
nesto kredita kod hosting kompanije. Kontaktiraj me ili
prokomentarisi ovde ako si zainteresovan.

Pratim objavu, ukoliko ti treba domen imam par praznih domena, a imam i hosting... Imao sam pre Google Adsense, koristio ga aktivno na jednom sajtu, zaradio sa njim oko 300e, uklonio sa sajta, i nakon nekih godinu i nesto neaktivnosti su mi privremeno ugasili nalog... Sad ne znam koliko ce komplikovano biti da ponovo otvorim nalog, necu ni pokusavati dok ne napravim konkretno neki sajt gde bih ubacio isti...

Nije bio moj sajt, delio sam pola pola sa vlasnicom sajta, pa sam uklonio, nije to to 1500 posetilaca dnevno a donese 30e mesecno

Baš me zanima da li ce te odobriti.

PS
Da li je jos uvijek isplativo raditi sa adsense posto imam nalog ali donosi mizernu zaradu jer bukvalno ne radim.

Back
Na vrh