• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pogorsanje pozicija na google.rs

asix

Aktivni član
Tu od
2 Lis 2011
Primetio sam da su za 2 sajta znatno pogorsanje pozicije na google rs, dok je na google com ostalo isto ili su sajtovi nesto skocili.
U cemu je fora?

Glavna fora su podzemne vode ispod kuce ti. Moras naci dobrog rasljara i tarot majstora da te uputi, ne moras Milana Tarota jer ce te oderat.

Salu na stranu, pa pobogu, nisu ljudi vidoviti da znaju u cemu je fora. Moras podijeliti vise informacija da bi neko i mogao da pomisli da daje odgovor na pitanje.

Koji je sajt, kako je promovisan, jel se radi ista na njemu, koliko je pao pozicija, imal kakvih upozorenja na GWT...

Verovatno je hteo da pita, zasto je sada razlika izmedju lokalnog google pretrazivaca i internacionalnog i da li se nesto desilo sa lokalnim u vezi update-a .

Hellas kaže:
Glavna fora su podzemne vode ispod kuce ti. Moras naci dobrog rasljara i tarot majstora da te uputi, ne moras Milana Tarota jer ce te oderat.

Salu na stranu, pa pobogu, nisu ljudi vidoviti da znaju u cemu je fora. Moras podijeliti vise informacija da bi neko i mogao da pomisli da daje odgovor na pitanje.

Koji je sajt, kako je promovisan, jel se radi ista na njemu, koliko je pao pozicija, imal kakvih upozorenja na GWT...
Hahah, nasmejao si me. Pomislih, mora da sam pogresio forum :).
Ma mislio sam da se to nekom od vas vec desavalo ranije, ili da ste sad, ovih dana primetili razliku. Nevezano za moje sajtove, samo sam uzeo moje kao primer jer sam na njima primetio. Nista posebno nije radjeno na linkovanju, samo po nesto sadrzaja dodavano, nekih novih sitnih funkcija.
Za neke klj. reci je pao par stranica, ali sam primetio da je poceo da se vraca, tako da se sad radi o 5, 6 pozicijama. Moze se desiti da ostane tu ili da se vrati.

mango kaže:
Vidi bez kolačića i sa proksijem

Koristim IE za te provere, on mi nekako najpreciznije pokazuje i kao ne pamti kolacice.

freemind kaže:
Verovatno je hteo da pita, zasto je sada razlika izmedju lokalnog google pretrazivaca i internacionalnog i da li se nesto desilo sa lokalnim u vezi update-a .

Da, to sam hteo pitati :)

Ono sto bih hteo pitati jos, kako najbolje da podkrepim linkovanje ka mom sajtu?
Na kakvim sajtovima da postavljam link ka mom sajtu a da ima pravu vrednost taj link. Konkretno moj sajt je turisticki.
Iz potpisa sajt, "apartmani beograd" za tu kljucnu rec mi je pao na google rs.
Taman je dosao na vrh druge stranice i odjednom bum.
Vidim da je konkurencija tu velika, da se svi guraju za tu kljucnu rec.
Koliko bi uvodjenje tekstova, o apartmanima u beogradu, pomoglo u podizanju pozicije linka iz potpisa za gore navedene kljucne reci? Sta je po vama najpametnije uraditi?

To što koristiš IE nema značaj za Google jer on pamti tvoju IP adresu probaj ovaj http://4.hidemyass.com/ podesi pretragu sa com na .rs .hr .ba i ne otvaraj ni jednu stranicu.

Primjer
https://www.google.rs/#gl=cs&hl=sr&pws=0&q=internet+zarada
gl= (geo location) za Srbiju cs, Hrvatsku hr, ne mogu da nađem tačan link svih država
hl= Jezik
i najbitnije
pws=0 private search 0 isključen, 1 uključen

Napravio sam google docs koji prati rank za 50 ključnih riječi, ako kome treba poslaću, ako stignem napisaću članak o tome.

Back
Na vrh