• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pitanje oko kljucnih reci

Lakisa94

Dobro znana faca
Tu od
20 Velj 2014
Pozdrav drustvo, jedno pitanje kako da vidim kako su kljucne reci vezane za moj sajt rankirane na google? npr ako sam ja stavio auto, bicikl, trotinet, da vidim kada neko ukuca auto na kojoj je stranici googla moj sajt ?

Hvala unapred :waving:to_clue

Igor Tomić

Legenda
Tu od
24 Ožu 2011
Ručni metod: izloguj se iz svih google servisa. Otvori incognito prozor, otvori google na kom želiš da vidiš rezultat (npr. google.rs) i ukucaj ključnu reč. Pritisni ctrl+f i u prozor ukucaj "mojdomen.com" i ideš po stranicama i pregledaš. :)

Rezultati mogu da variraju u odnosu na tvoju lokaciju, tvoj browser history (zato incognito prozor, nema cookies), itd...

vandanic

Iskusan lik
Tu od
19 Velj 2012
Automatizovani metod bi bio da koristiš SERP Checker (Search Engine Result Page Checker).

Evo nekih free varijanti
Kod:
http://www.whatsmyserp.com/serpcheck.php
Kod:
https://serps.com/tools/rank_checker

Lakisa94

Dobro znana faca
Tu od
20 Velj 2014
Hvala ti, od 31 stranice moja kljucna rec je na 21 stranici nakon 4 meseca :)

joker123

Aktivni član
Tu od
10 Ruj 2013
Lakisa94 kaže:
Hvala ti, od 31 stranice moja kljucna rec je na 21 stranici nakon 4 meseca :)

joj batali tu stranicu

mrgood

Legenda
Tu od
20 Stu 2010
AKo si ti nakon cetiri mjeseca tek na 21 stranici, od toga ti nema kruha tj. nema posjete. Prodaj tu domenu i idi dalje. Ja kad napravim novu stranicu, ako u roku od 2-3 mjeseca nisam na prvoj stranici googlea, prodajem domenu i stranicu i krecem na izradu nove.

SpawneR

Moćan
Tu od
31 Lis 2013
Pa pazi ako imas samo 31. stranu za tu kljucnu rec a ti si posle 4 meseca na 21 to je jako lose.. Ja sam naprimer za rec ditution za 20 dana uspeo da se izbijem na prvu stranicu i prvo mesto ali pazi nije bila konkurencija.. A takodje i jurim kljucne reci wordpress tutorials kojima nisam ni blizu, ali opet konkurencija je ogromna :)

slnet

Aktivni član
Tu od
15 Lip 2014
Ne moras da odustajes, moras samo vise da se potrudis ako bas zelis da radis sa tim sajtom.
Pojacaj malo keyword density (ukoliko nije visok) i rokaj linkove. Ako nisi ubaci altove u slikama tako da spominjes kljucnu rec. Ako ti nije mrsko da das 5$ idi na fiverr.com imaju odlicne ponude za male pare sto se tice link buildinga verovatno ce ti pomoci sto se tice rankinga. Da proveris koji ti je keyword density kucaj 'keyword density tool' na google posto ne mogu da ostavim link..

Lakisa94

Dobro znana faca
Tu od
20 Velj 2014
slnet kaže:
Ne moras da odustajes, moras samo vise da se potrudis ako bas zelis da radis sa tim sajtom.
Pojacaj malo keyword density (ukoliko nije visok) i rokaj linkove. Ako nisi ubaci altove u slikama tako da spominjes kljucnu rec. Ako ti nije mrsko da das 5$ idi na fiverr.com imaju odlicne ponude za male pare sto se tice link buildinga verovatno ce ti pomoci sto se tice rankinga. Da proveris koji ti je keyword density kucaj 'keyword density tool' na google posto ne mogu da ostavim link..

Pa kad ukucas na google cute puppies wallpapers, ili puppies wallpapers ja sam na prvoj stranici, ali npr kad ukucas na google labrador wallpapers ja sam na 21 strani :)

joker123

Aktivni član
Tu od
10 Ruj 2013
za puppies wallpapers si kod mene 10 rezultat a cute pw. 11 a za free puppy wallpaper te nema nigdje

slnet

Aktivni član
Tu od
15 Lip 2014
slabo ljudi traze 'puppies wallpapers' samo 390 pretraga mesecno. Video sam sinoc da nemas 'dachshund puppies' u kategorijama a pretraga je 60 500 mesecno i nije bas velika konkurencija, mozes da dodas tu kategoriju.

harnemo7007

Aktivni član
Tu od
24 Stu 2013
Ja sam se posle 4-5 meseci probio na 1. stranicu Googla za moj sajt... tako da nemoj odmah da odustanes. Ali sto neko rece moras da radis na sadrzaju i na SEO-u.

Lakisa94

Dobro znana faca
Tu od
20 Velj 2014
harnemo7007 kaže:
Ja sam se posle 4-5 meseci probio na 1. stranicu Googla za moj sajt... tako da nemoj odmah da odustanes. Ali sto neko rece moras da radis na sadrzaju i na SEO-u.

Pa ja sam se probio na prvu stranicu google za moj sajt npr kad ukucas cute puppies wallpapers
ili puppies wallpapers tu sam, ali kad ukucas golden retriever na 30 sam stranici googla doduse to je jaka kljucna rec ima milion pretraga mesecno, skoro sam poceo sa non adult sajtovima, inace svi sajtovi do skoro su mi bili adult, i onda sam resio da se bacim malo u non adult tj adsense ako ovo jednog dana pukne :)

zlatko78

Član
Tu od
16 Pro 2013
Nema potrebe koristiti nedozvoljen sadrzaj, evo ja sam za rec stomatolog gde ima 1 800 000 pretraga na prvom mestu na googlu, kao i za reci posao za stomatologa, zvale, stomatolog u Beogradu.

ekibum

Aktivni član
Tu od
7 Svi 2010
Lakisa94 kaže:
http://www.cutepuppieswallpapers.com/dachshund‏

:D
Jbga, treba cekati da se probijem za kljucne reci :)
Par saveta ako hoces da skratis cekanje:
1) URL adresa ti je ocajna, izbaci te nepotrebne znakove i optimizuj je da bude: http://www.cutepuppieswallpapers.com/dachshund-puppies/

2) Trenutni title tag ti nema blage veze sa kljucnom reci:
<title>Dachshund‏ - Cute Puppies HD wallpapers, backgrounds, desktop, android, iOs, dogs, cats, wild wallpapers, best wallpapers for your device!</title>

Napravi da bude na primer:
<title>Miniature Long Haired Dachshund Puppies For Sale</title>

3) Neka ti se pominje kljucna rec Dachshund Puppies par puta na stranici!
4) Link building
5) Social promotion

Na vrh