• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pi network

markosta

Član
Tu od
4 Lis 2011
Pozdrav ekipa,

Evo isprobavam jedan od novijih nacina zarade. Radi se o rudarenju na mobitelu, ali nije klasicno rudarenje i ne trosi resurse mobitela. Potrebno je registrirati se, pokrenuti mobilnu aplikaciju i kliknuti da se krene rudariti. Dosta je velika zajednica ljudi koji to koriste u cijelom svijetu. Da bi se prikljucili potrebna vam je pozivnica. Slobodno koristite moj username tjekom registracije da se prikljucite sustavu.
Moje korisnicko ime: markosta
Trenutno Pi coin nista ne vrijedi ali vjerujem da ce nekad u skorijoj buducnosti izaci na burze i da ce njegova vrijednost rasti.
Znači sve što trebate ako se uključite jednom u 24 sata upaliti aplikaciju i stisnuti započni rudarenje.

Ovo je poruka koja mi se kreirala iz aplikacije i koju sam slao svojim frendovima:
Pi je nova digitalna valuta koju su razvili doktori znanosti na Stanfordu, s više od 10 milijuna članova diljem svijeta. Da biste preuzeli svoj Pi, slijedite ovu vezu Pi Network i upotrijebite moje korisničko ime (markosta) kao svoj pozivni kod.

Sretno ljudi, isprobajte pa se nadamo da će jednom nešto biti od toga.

Ono što znam sigurno a to je da je unazad 12,15 mjeseci od kako sam na Pii kao aktivan pioneer, posjedujem jako fin broj Pii vec sad i s obzirom na konstantne novosti koje pripremaju kreatori, projekat bi možda mogao uspjeti i da se nesto nekad zaradi od ovih Pii.

Pozdrav, zna li neko da li Prezime treba da se piše sa znakovima š,š,ć... Ili ne? Pošto naknadno se neće moći mjenjati, hvala...

Ajmo neki kratak tutorijal kako to funkcionira, za sad mi je slabo jasno. Vidim da treba i mobilna i desktop aplikacija i na desktopu Docker...dajte malo detalja za neuke. :)

Za početak je dovoljna samo mobilna aplikacija. To s desktop aplikacijom još nisam probao, ali mogu definitivno složiti neki tutorial kad isprobam taj dio s desktop-om.

Što je to Earning team i pto je tu najbolja taktika?

Pišem ja za vikend više detalja i za Pii i za neke stabilne zanimljive privacy based kriptovalute koje pokazuju potencijal u smislu kompletnog projekta.

Zdravo svima, nova sam ovde i mnogo me zanima ova tema!
Volela bih da naucim sve o kripto,rudarenju,itd...
Imam novac koji bih htela da ulozim, ali ne znam ni gde,ni kako , ni sta...
Nadam se da cu se ovde informisati o tome ...
Pozdrav!

Zdravo svima, nova sam ovde i mnogo me zanima ova tema!
Volela bih da naucim sve o kripto,rudarenju,itd...
Imam novac koji bih htela da ulozim, ali ne znam ni gde,ni kako , ni sta...
Nadam se da cu se ovde informisati o tome ...
Pozdrav!
Cao, dali znas engleski? ako znas, ima mnogo tutorijala na yt. Mozes da pocnes od kratkih edukativnih clanaka kojih ima na tone na poznatim webstranicama Binance i coinbase. Coinbase cak nagradjuje u kriptovalutama kad citas i ucis iz njihove webstranice.
Pogledaj i ovu webstranicu: Bitcoin Explained - Illustrated Beginner's Guide
i yt kanal: aantonop

Nije tutorijal ali je na našem jeziku Šta je pi network?

Ja sam za ovu stvar veoma zainteresovan, deluje mi obećavajuće iako ima mnogo sumnji. Dosta ljudi koje sam pitao misli da je u pitanju prevara i da to ne može da uspe.
Malo su sačekati, pa ću da preuzmem aplikaciju, dok je jođ besplatno

Ne znam, meni se cini kao klasicni scam. Prvo ista prica bila sa One Coin, drugo kad se prijavis na 2 nedelje su onemogucene reklame po defaultu posle krece spam.

Mnogi su pokusali da se probiju preko aplikacija na istu ovu pricu, niko nije uspeo, u tom trenutku svi imali top pricu. Licno imam utisak da kupe mailove i info.

Ljudi moraju shvatiti da bez obzira da li je crypto ili zarada na netu moras nesto znati ili uloziti, nema tog posla ili price s kojom ces ti zaraditi, a da realno nemas poja ni o cemu ili da nisi ulozio neki kes u ozbiljnu pricu.

Osim toga Google nije komplikovan lako se pronadje sta ozbiljni ljudi misle o ovom coiny, sistemu ili kako god da ga nazovemo. :rolleyes:

#nemadzabenikodbabe

Pise na njihovoj webstranici da su ga osmislili Dr. iz Stanforda, pa zasto bih onda oni lagali ljude?

Pise na njihovoj webstranici da su ga osmislili Dr. iz Stanforda, pa zasto bih onda oni lagali ljude?

Mozda pare?

Zasto ljudi rade bilo sta u toj sferi, zbog para ofc, to sto neko kaze verujte mi majke mi kazem da sam posten ne znaci da mi treba da verujemo. :rolleyes:

Bukvlano nema mesta na netu gde ima strucnih ljudi (fb i instagram se ne racuna) da ne upozoravaju na nelogicnosti i vrlo verovatan scam. :)

Evo jedan zanimljiv tekst pa procitaj:

Imam ogromno iskustvo sa Cryptom od 2017. Pa tako iz osobnih iskustava znam što se ne sme radi. Nikad nikog ne slušaj koji ti predlaže neku shemu ili coin., da sam ja verovao sebi i ne nekim pametnajkovičima na netu zadržao bi coine koje sam imao. Danas ti vrede blizu 2m$ a 2017 sam ušao sa 10k$. Trenutno nema smisla ulazit u ništa. Treba sačekati odnosno skupljati keš. Pa kad BTC izgubi 75%-80% od svoje najviše vrednosti uči u crypto. Držati 25 % u BTC a ostalo u Alt coine. Ali ne u alte koji su tek počeli i nema jih na ozbilnjim burzama , pogotovo kad osnivači nisu javno izloženi a početni kapital su skupili kao u privatnoj prodaji žetona. I još nešto kojni moraju biti majnovani a ne napravljeni na nekoj platformi za minut dva cjela suma. Btc je več 4x izgubio 85% od svoje najviše vrednosti pa nema razloga , da oni koji to vode to ne ponove. Vjeruj mi ceo taj crypto je trenutno samo krava muzara za nas naivne. Ali još če biti prilike za ogromnu lovu napraviti samo treba biti pametan.

Trziste je jos uvjek u ranom bul marketu i BTC ce da skace mozda i preko 500 000
Ne vjerujem da ce ikada vise biti jakih korekcija kao u proslosti 80%
Ako nastupi kripto zima i bear market mozda do 50% padne BTC ali to ce biti pad sa 400k na 200k a vecina shitcoina ce nestati sa scene
Pogledajte coinmarketcap tabelu iz 2013 ,14,15 itd vecina coina koji su tamo bili medju top 100 su nestali

Sto se tice ovog PI to i nije kriptovaluta ,to je nekakava mlm sema koja se poziva na kriptovalute ali nema nikakve veze sa kriptovalutama

Iako sam se tek nedavno priključio PI mreži dao sam si malo truda i prućio o čemu se zapravo radi. Po meni je ovo projekt sa dobrom šansom za uspjeh. Oni su krenuli iz potpuno druge perspektive, umjesto izbacivanja kriptovalute koja se onda na tržištu bori za opstanak prvo su odlučili kreirati veliku zajednicu i računalnu mrežu, podupirati kreiranje aplikacija i marketplacea, pa tek onda aktivirati kriptovalutu. Meni to ima smisla.
Čini se da je jednostavna shema Multi Level Marketinga iskorištena u svrhu širenja i motiviranja članstva za cijelu ideju, što mi se čini ok u ovoj fazi gdje ta shema ne donosi nikakvu dobit nikome, jer je PI bezvrijedan.

Back
Na vrh