Da. Spojen na router i dodijeljena mu je statična IP adresa. Evo uspio sam upravo i srediti DOH. Mada mi nije nužan pošto je kućna mreža, ali od viška glava ne boli.Čekaj rpi je spojen samo jednim kablom ubodenim u mrežni port na ruteru?
Gold je i skuplja. Ali dobiješ fizički uređaj sa instaliranim softwareom, aplikaciju za mobitel. Za manje urede mislim da se isplati. Ima i više mogućnosti od pihole. Dalo bi se to sve napraviti na raspberrypi, ali dosta truda treba. Koliko vidim tvrtka je iz USA, tako da se plaća carina i PDV. Osim ako nemaš sreće, pa preskoče tvoj paket. Ne znam imaju li EU skladište. Samo za reklame je sasvim dovoljan pihole. Firewall imam na mikrotiku. Imam i VPN na njemu, ali nisam baš zadovoljan.Baš ću to malo testirati, fora mi se čini. Ovaj Firewalla je relativno skup, USD $169.98 sa dostavom, a možda ide i pdv.
Defaultne jedna ne radi. Koristim ove triKoje liste koristiš u pi-hole, samo defoltnu koja dolazi pri instalaciji?
Gledam Introducing AdGuard Home i ima neke stvari koje su puno jednostavnije riješene nego na pi-Hole. Recimo podešavanje DOH i DOT, safesearch i dr. Na pi-Hole mi se više sviđa što možeš napraviti grupe za klijente. Pa korištiš različite liste. Svaki ima svoje prednosti.
curl -sSL https://raw.githubusercontent.com/AdguardTeam/AdGuardHome/master/scripts/install.sh | sh
Nemam drugu karticu. Budem jednom isprobao malo detaljnije. Sa pihole imam samo jednu zamjerku.Ja sam mislio da se podrazumijeva test na drugoj sd kartici.![]()