• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Payza isplata

bokac

Novi član
Tu od
13 Srp 2013
Zdravo svima,
kao novaliju u ovim "vodama" muce me mnoge nepoznanice, a izmedju nih i ova:
1. Da li, kada se izvrsi naplata sa nekog PTC sajta na Payza nalog, on to automatski prebacuje na bankovnu karticu sa kojom je povezan?
2. Ja sam transakcioni kod izabrao proizvoljno. Jel' to u redu ili ima negde da se procita? (Interesuju me informacije kao npr. broj cifara koje transakc. kod treba da ima i ostalo sto smatrate da je bitno.)
Hvala unapred na odgovorima!

bokac kaže:
Zdravo svima,
kao novaliju u ovim "vodama" muce me mnoge nepoznanice, a izmedju nih i ova:
1. Da li, kada se izvrsi naplata sa nekog PTC sajta na Payza nalog, on to automatski prebacuje na bankovnu karticu sa kojom je povezan?
2. Ja sam transakcioni kod izabrao proizvoljno. Jel' to u redu ili ima negde da se procita? (Interesuju me informacije kao npr. broj cifara koje transakc. kod treba da ima i ostalo sto smatrate da je bitno.)
Hvala unapred na odgovorima!

Pozdrav i dobro dosao na forum.

Sto se prvog pitanja tice, novac ne ide automatski na karticu nego moras da zatrazis isplatu (nisam dugo koristio payza ali do pre jedno par meseci nisu funkcionisale uopste isplate na karticu, nego je jedini nacin bio wire transfer koji je skuplji, a mislim da je takva situacija idalje)
Sto se tice transakcionog koda to ti dodje kao pin i biras ga proizvoljno (to ti dodje kao drugi password)

I za kraj preporucio bih da izbagavas payza ako je nekako moguce, zato sto su poprilicno nepouzdani. A takodje bih ti i preporucio PTC da izbegavas, i da krenes sa nekim boljim nacinom zarade, imas ovde dosta stvari na forumu, pa baci pogled malo. ;)

Pozdrav

Hvala ti za ove informacije puno. Payza sam izabrao zato sto ne znam drugi procesor na koji moze da se prima uplata u Srbiji (Paypal ne prima uplate u Srbiji trenutno, a za drugi ne znam).A za ovo drugo - sto mi bre ubi volju , a tek sam poceo da "mlatim pare" . Salim se, nameravam da krenem kasnije nesto drugo -trenutno pokusavam da napravim svoj sajt o PTC zaradi , a imam ideje i o drugim temema ali o tom potom.

Back
Na vrh