• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

PaySpark MasterCard

zveki83

Član
Tu od
10 Velj 2011
Ovako interesuje me da li je neko iz Srbije narucio doticnu PaySpark USD MasterCard karticu preko Webmoney-ja?
Trebam naruciti neku od kartica preko WM pa da vidim sta je povoljnije jer nude pored PaySpark i Payoneer kartice.

Vec sam procitao teme vezane za Payoneer i WM tako da mi odgovori tipa prelistaj tu i tu temu vec je bilo reci o tome ne daju nikakvu pomoc.

Ja sam se obratio suportu WM i potvrdili su mi da mogu da mi izdaju ovu PaySpark USD MasterCard karticu,
samo mene interesuje da li je neko ima pa da podeli iskustva pre nego je narucim.
Vidim da se za nju ne placa postarina kao za Payoneer i da je nesto povoljnija. Jedino se za nju placa mesecno odrzavanje od 3$ samo ukoliko nema promena na racunu, ukoliko ima promena onda se ne naplacuje mesecno odrzavanje. Ako sam dobro shvatio.

Back
Na vrh