• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Paypal problem oko podizanja novca

Lovac

Aktivni član
Tu od
31 Sij 2016
Pozdrav! Hteo sam da podignem novac sa Paypala, otisao na Withdraw funds izabrao karticu i kada sam sve zavrsio pise mi Internal Server Error. Pokusao sam i sa drugom karticom i isto mi to pise. Ranije sam bez problema podizao novac, ne znam sta se odjednom desilo. Da li je imao neko slican problem?

Meni je nedavno isto Paypal prikazivao tu gresku za neku opciju. Nazalost ako je Internal Server Error, onda bi trebalo da je do njih. Da li si pokusao opet posle dan dva?

Evo vec 5 dana nisu resili problem, kontaktirao sam ih i jos mi nisu namestili tu opciju. Rekli su mi da povezem nalog sa bankovnim racunom, pa da tako posaljem novac ali moram prvo da aktiviram auto sweep i da ih nazovem da mi jos nesto aktiviraju pa cu onda moci da podignem novac. Bas se zakomlplikovalo, tacno sam kontao da posaljem drugu novac na Paypal pa da on podigne, samo ne znam da li ste placa nesto kada se salje novac sa jednog nalog na drugi i koliko? Nisam to nigde uspeo da nadjem..

Verovatno ti se ne isplati tako nesto.
https://www.paypal.com/us/selfhelp/article/what-are-the-fees-for-paypal-accounts-faq690
Pise da je to za US ali tako nesto je i kod nas, fiksno 0.35 centi mozda i jos oko 3.4% u nasem slucaju, nisam siguran.
Mada ako se ne placa preko kreditne kartice nego sa balansa i ako ste iz iste zemlje onda je mozda cak i besplatno.
Uglavnom pre nego sto posaljes trebalo bi da ti ispise koliko ce primalac da dobije novca. Tako ces znati sigurno koliko bi to izaslo. Ako se dobro secam oni ti to preracunaju pre nego kliknes Send.

Hvala na odgovoru, sacekacu jos par dana da vidim da li ce uspeti da mi to srede, ako ne uspeju moracu tako da posaljem.

Back
Na vrh