• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Payoneer i adsense

Lakisa94

Dobro znana faca
Tu od
20 Velj 2014
Pozdrav drugari jedno pitanje da li neko od vas ima povezan payoneer nalog sa adsensom i kako to funkcionise.

Drugo pitanje je da li je moguce ako je adsense nalog na moju mamu naprimer Draganu Jovanovic, da isplacujes novac na svoju payoneer karticu koja se vodi na mene to jest Lazara Jovanovica.

Hvala unapred.

Mislim da je nemoguće. Payoneer nudi ACH servis ali to je račun u banci u Americi. Znači morao bi da otvaraš nalog na Ameriku. Kako bi ga verifikovao? Koji bi socijalni broj koristio?

EDIT: Sad sam se setio da mi je Payoner otvorio i opciju za primanje para u evrima, pogledaću baš da li ima tamo opcija za podatke i za koje podatke ima.

aleksej kaže:
Mislim da je nemoguće. Payoneer nudi ACH servis ali to je račun u banci u Americi. Znači morao bi da otvaraš nalog na Ameriku. Kako bi ga verifikovao? Koji bi socijalni broj koristio?

EDIT: Sad sam se setio da mi je Payoner otvorio i opciju za primanje para u evrima, pogledaću baš da li ima tamo opcija za podatke i za koje podatke ima.

Hajde, hvala :)

Imam i EU podatke, banka je iz Nemačke ali opet mislim da bi nalog morao biti na Nemačku da bi tamo primao novac. Ne verujem da može tipa nalog na Srbiju, isplata na Nemačku.

Kratak odgovor: ne moze. Imao sam i link gde se to izricito kaze od strane googla (adsensa) ali sam ga zagubio.

Steta, a bas mi je danas odobren US payment service, sve u svemu hvala na odgovorima. Pozdrav.

Moguce je primati Adsense isplate na Payoneer. Postoji jedna platforma koja nudi tu mogucnost. Sertifikovani su Google partner. PM za detalje

Isplata na Payonner bi bila moguća da Adsense nudi isplatu preko EFT-a međutim to kod nas još nije dostupno. Prema sljedećem linku to je moguće u većini zemalja EU ali ne i Hrvatskoj:

https://support.google.com/adsense/answer/1714398#country

Poslao sam im email i dobio odgovor da nemaju nikakve informacije o tome te da sigurno neće biti u idućim mjesecima.

Možda ubrzaju postupak ako ih bude još tko pitao za to...

Moguće je. Zamoliš rođake u Nemačkoj da otvore adsense. Onda te dodaju u njega . Pošalju njima PIN . Aktiviraš. Ubaciš sebe kao primarni kontakt. Ubaciš Pionir ... I to je to...

Back
Na vrh