Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lxGuru kaže:@m1l4n - Verovatno si uzeo Payoneer karticu preko nekog partnera, zato imaš i aktivacijski fee i fee za mesečno i godišnje održavanje kartice.
Ja sam uzeo direktno od njih i sve mi šljaka normalno.
m1l4n kaže:Ma tacno su ludi, znaci svaki mjesec 3$, svaka transakcija minimum 2$, provjera stanja na racunu (preko bankomata) 1$, aktivacija kartice 24$ i ko zna sta me jos ceka![]()
m1l4n kaže:Ma dobro nije to neki veliki fee ako su vece pare. Jer se ne osjeti toliko. A i payoneer ima dosta prednosti npr. za razliku od PayPal-a na kojem trebam cekati 30 dana da mi legne isplata![]()
M00nlander kaže:m1l4n kaže:Ma dobro nije to neki veliki fee ako su vece pare. Jer se ne osjeti toliko. A i payoneer ima dosta prednosti npr. za razliku od PayPal-a na kojem trebam cekati 30 dana da mi legne isplata![]()
Ako radiš freelance pa ti ljudi uplaćuju na paypal možeš potvrditi transkaciju kao "processed" u "details" dijelu transakcije - osoba potvrdi i u roku od 5 minuta su ti novci dostupni
Cheers
m1l4n kaže:M00nlander kaže:Ako radiš freelance pa ti ljudi uplaćuju na paypal možeš potvrditi transkaciju kao "processed" u "details" dijelu transakcije - osoba potvrdi i u roku od 5 minuta su ti novci dostupni
Cheers
Budu oni meni dostupni, ali opet moram cekati 1 u mjesecu da bi mi pare bile prebacene na karticu, jer sam iz BiH i imaju kao ta neka ogranicenja![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke