• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Ovo treba prijavit Adsense-u

Vendetta

Dobro znana faca
Tu od
24 Stu 2011
Znam da je bio već jedan topic na ovu temu ali ga ne nađem pa ako sam falio nek me admin upozori.

Naime, nešto sam tražio vezano za oscare jučerašnje i naiđem naivno na večernjem na neki članak "Zagrizao bateriju Iphone ali nitko nije očekivao blabalba"...

Sad Vam ovdje stavljam link i pitam se kako njih nitko ne suspendira?

Prijeđite mišem preko slike i vidite gdje vas vodi hyperlink, nisam mogao vjerovati pa sam mislio da im je loše kodirana stranica i da to nisu htjeli pa probam u drugom browseru i ista stvar.

Ja da to napravim za pola dana nebi više imao nalog...

Da brate, ali to je vecernji.hr. Kad vece i popularnije kompanije krenu da krse neka pravila, niko ih ne dira (i ne reaguju na prijave), dok male kompanije i pojedince gledaju da uguse prvom prilikom. Koplja se uvek lome na slabijima.

"Quod licet Iovi, non licet bovi" - uvek bilo i bice.

Vendetta kaže:
Znam da je bio već jedan topic na ovu temu ali ga ne nađem pa ako sam falio nek me admin upozori.

Naime, nešto sam tražio vezano za oscare jučerašnje i naiđem naivno na večernjem na neki članak "Zagrizao bateriju Iphone ali nitko nije očekivao blabalba"...

Sad Vam ovdje stavljam link i pitam se kako njih nitko ne suspendira?

Prijeđite mišem preko slike i vidite gdje vas vodi hyperlink, nisam mogao vjerovati pa sam mislio da im je loše kodirana stranica i da to nisu htjeli pa probam u drugom browseru i ista stvar.

Ja da to napravim za pola dana nebi više imao nalog...
Ovo jeste teško kršenje Adsense pravila ali te velike sajtove koji im donose mnogo novca uglavnom ne diraju ili ih samo opomenu ako dobiju dosta prijava.

Back
Na vrh