• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Web dizajn Osnove web dizajna - pitanja

durden

Novi član
Tu od
29 Stu 2015
Imam par pitanja u vezi web dizajna.
Meni pre svega nije tacno jasna uloga fotosopa u web dizajnu ako je moguce napraviti dizajn u cssu. Da li css i html spadaju u backend ili je to takodje alat sa kojim treba da radi i web dizajner. Da li web dizajner znaci samo rad u fotosopu ili je potreban i css.

To su neka od pitanja koja imam za sad,cisto da mi se razibstri posto mi to nije potpuno jasno a nisam mogao da nadjem nigde temu koja bi mi odgovoriila na to.

durden kaže:
Imam par pitanja u vezi web dizajna.
Meni pre svega nije tacno jasna uloga fotosopa u web dizajnu ako je moguce napraviti dizajn u cssu. Da li css i html spadaju u backend ili je to takodje alat sa kojim treba da radi i web dizajner. Da li web dizajner znaci samo rad u fotosopu ili je potreban i css.

To su neka od pitanja koja imam za sad,cisto da mi se razibstri posto mi to nije potpuno jasno a nisam mogao da nadjem nigde temu koja bi mi odgovoriila na to.

Pa nekada davno su se "crtale" skice ili citave stranice cak u PS-u, a onda se to "rezalo" u HTML.

Danas je sve obratno, iako neka skica treba da postoji, ali meni licno PS danas samo sluzi da "obradim" koji logo ili sliku

Znaci moguce je napraviti responzivne stranice samo sa css?
Gledam na 99 design,traze da im se odradi web dizajn,ne razumem tacno sta spada u to,koji je deo tu mog posla?
Imam drugara koji radi to,radi samo fotosop,odradi sve stranice u psu i posalje i to je to.

Back
Na vrh