• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Opomene i Kazne

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
28 Sij 2013
Postova
119
Kazne i upozorenja daje uredništvo foruma (moderatori i admini). Kazne se dodjeljuju ovisno o prekršaju. Svatko se ima pravo žaliti na kaznu, a konačnu riječ ima osoblje foruma.

Opomena i broj kaznenih bodova je vidljiv kod svakog korisnika u njegovim informacijama. Svaki prekršaj nosi određen broj kaznenih bodova.
Ovdje je popis trenutačno postojećih opomena kao i iznosa bodova koji donose te njihova trajanja.

Pažnja! Trajanje bodova upozorenja nije isto što i trajanje bana koji se zbog kartona dobije!

Kada kartonu istekne trajanje, forumašu se brišu kazneni bodovi tog kartona. Treba razlikovati trajanje kartona & bodova i trajanje bana. Trajanje bodova traje i kad vam ban prestane, ovisno o broju bodova.

Ako forumaš prijeđe granicu od 21 bod na bilo koji način, sustav mu automatski daje ban u trajanju od 15 dana, ako prijeđe granicu od 30 bodova, ban traje 30 dana, itd.

Ovakav sustav akumulacije bodova služi tome da se član sankcionira za učestalo nepridržavanje pravila, a akumulacijom bodova i trajno banira (permanentni ban), ali isto tako da ima mogućnost poštivanjem pravila svesti broj bodova na nulu.

---------------------------------------------

Neprikladan sadržaj, uporno VIKANJE(velika slova), nerazumljivi postovi (elementarna gramatika):
Bodova: 5
Opomena ističe za: 1 mjesec

Neprimjereno ponašanje - trolanje i besmisleno glupiranje:
Bodova: 10
Opomena ističe za: 1 mjesec

Neprikladan način izražavanja i vrijeđanje članova
Bodova: 15
Opomena ističe za: 1 mjesec

Nedozvoljeno oglašavanje / neželjena pošta:
Bodova: 30
Opomena ističe za: 1 mjesec

Vrijeđanje osoblja foruma:
Bodova: 40
Opomena ističe za: 2 mjeseca

---------------------------------------------

21 bod => ban na 15 dan
30 bodova => ban na 1 mjesec
40 bodova => ban na 2 mjesec
po odluci osoblja => trajni banVAŽNO:
bez obzira na gore navedena pravila, BAN na određen broj dana ili trajni ban (permanentan) možete dobiti od uredništva foruma u bilo kojem trenutku zbog teškog kršenje nekog od pravila, nezavisno o do tada sakupljenim brojem kaznenih bodova.
 
Back
Na vrh