• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Online Doktor - Youtube Kanal o Zaradi Novca i kriptovaluta

edindizajn

Novi član
Tu od
8 Tra 2016
Pozdrav ljudi,

Želio bih s vama podjeliti kanal koji sam napravio s ozbiljnim namjerama i ozbiljnim rezultatima. Već 2 godine živim od kripta i internet stranica i želim pokazati ljudima kako mogu zarađivati online.

Youtube Kanal: https://www.youtube.com/channel/UC4DNaVvFm71OkCBqiPAcFEQ

Snimio sam 4 videa i već imam 40 subsribera jako puno pregleda i jako dobar odaziv ljudi i jako puno upita. Prezadovoljan sam šta sam zasad napravio i nastaviti ću u tom smjeru.

Sve kritike i komentari dobro došli.
Hvala.

edindizajn

Novi član
Tu od
8 Tra 2016
Hvala na kritikama. na istom smo internetu samo ga drugačije koristimo. nemojte se ljutiti što sam našao načine, možda i vama oči otvorim...ili zatvorim :)

Evo novi video:

mico

Moćan
Tu od
4 Sij 2012
Ima li neki novi biznis u tom kripto svetu.
Nateracete me da se bavim Forexom jer vidim od Kripta nema leba.

Na vrh