• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Oglas se ne prikazuje a odobren je nalog

maxitvienna

Novi član
Tu od
11 Tra 2015
Pozdrav svima i pre svega pohvale za fenomenalan forum.

Imam sledeci problem:

registrovao sam se na mrezu adsense, odobrili su mi domen ali mi se oglasi ne prikazuju na sajtu koji je u wordpress-u.

Sta bi moglo biti?

maxitvienna kaže:

Imam sledeci problem:

registrovao sam se na mrezu adsense, odobrili su mi domen ali mi se oglasi ne prikazuju na sajtu koji je u wordpress-u.

Sta bi moglo biti?
Sacekaj jednu sat dva kad napravis oglas pa onda postavi, a ako si tek registrovan onda malo vise. Javi ako problem ne bude rijesen kroz dan dva.

maxitvienna kaže:

Imam sledeci problem:

Sta bi moglo biti?

Moglo bi biti da ti je sada provera sajta, jedno 5 dana!

brzi kaže:
maxitvienna kaže:

Imam sledeci problem:

Sta bi moglo biti?

Moglo bi biti da ti je sada provera sajta, jedno 5 dana!

Jesul se pojavili oglasi posle, imam problem trenutno?

Back
Na vrh