• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Obavijest - Forum bi mogao biti nedostupan kroz tjedan dana

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Davor Bomestar

Legenda
Tu od
27 Lis 2008
Imali smo nekih problema sa dostupnosti foruma proteklih dana te kako bi sprijecili ubuduce slicne probleme ali i rijesili neke druge probleme koje imamo na forumu poduzimamo neke korake te bi zbog toga kroz slijedećih tjedan dana forum povremeno mogao biti nedostupan.

Prebacivanje foruma se malo oduzilo, jos uvijek se radi na tome tako da bi ovih dana moglo biti "smetnji" u radu foruma. Do slijedeceg tjedna valjda ce sve biti gotovo.

Prešli smo na novi hosting. Nadam se da nema gubitaka u postovima i threadovima.
Volio bi da clanovi koji mu nisu mogli pristupiti da sada probaju pristupit na isti nacin kao i kad nisu mogli pa da mi daju povratnu informaciju dali i dalje imaju problema sa pristupom forumu.

Ne mislim na bug-ove npr. clanovi koji nisu ulogirani su imali problema s pregledom nekih threadova, nego dali opcenito imaju problem s ucitavanjem forumom. Prvenstveno mislim na clanove iz Srbije koji su imali problema sa pristupom forumu.

Malo sve ide sporim tempom ali to je tako u zivotu. Slijedeci tjedan ili vikend cemo vjerojatno nadogradjivat forum skriptu pa ce opet mozda forum biti nedostupan. Ali javit cu na vrijeme prije nego budemo to radili.

Znam da je neko imao slican problem, ali nisam uspeo naci resenje. Naime, problem je u tome sto kada udjem sa svoje ip adrese stoje mi teme od pre 10ak dana, znaci nista novo nema na forumu, a dole mi pise samo da sam ja online. Pokusao sam da obrishem cache, history, da promenim pretrazivac, nista ne uspeva.
Sada sam se kontektovao preko proxya i radi sve ok, da li ja mogu to nekako da sredim ili je do servera?

cfire kaže:
Znam da je neko imao slican problem, ali nisam uspeo naci resenje. Naime, problem je u tome sto kada udjem sa svoje ip adrese stoje mi teme od pre 10ak dana, znaci nista novo nema na forumu, a dole mi pise samo da sam ja online. Pokusao sam da obrishem cache, history, da promenim pretrazivac, nista ne uspeva.
Sada sam se kontektovao preko proxya i radi sve ok, da li ja mogu to nekako da sredim ili je do servera?

I ja takode, jos uvijek imam ovaj problem.

Ovo vec postaje iritantno, a niko da nesto kaze o ovom problemu.

ps3 kaže:
Ovo vec postaje iritantno, a niko da nesto kaze o ovom problemu.

Pa jako cudno. Prebacivali smo na drugi hosting i tu treba neko vrijeme dok se DNS-ovi propagiraju ovisno o ISP-u. Sada je vec proslo dosta vremena i trebalo bi sve biti da svi pristupaju preko novog IP-a. Vjerujem da sada kada je prebaceno da trebas pobrisat cache i history od foruma i da ce ti onda radit ok. Mozes probat i sa nekog "novog" browsera s kojim nisi prije pristupao forumu i tamo ga ucitat pa vidjet dali radi ok. Mislim da bi tada trebalo.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh