• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Novi AdSense izgled

Baš htjedoh otvorit temu, meni je fora, moderniji je nekako, samo se treba naviknut.

Kad pre stigoste da pisete ;(
Ja hteo prvi . Inace Nice look :) Nadam se da cu se snaci.
Evo editiram : Pogledajte Authorized sites i Unauthorized sites iznenadice te se gde se sve oglasi nalaze kako je ovo muguce . 4 sajta imaju moje oglase medju njima i facebook? :?

opet edit ;) Jos kada bi spustili mainimum za podizanje novca na 50$ i uveli slanje na paypal ili ap :) lol

Čini mi se da je pregledniji, samo se treba navići.

http://www.youtube.com/watch?v=7VTjN-4S4so

A najvise mi se svidja ovo:
296225d.jpg

BlueBerry kaže:
Evo editiram : Pogledajte Authorized sites i Unauthorized sites iznenadice te se gde se sve oglasi nalaze kako je ovo muguce . 4 sajta imaju moje oglase medju njima i facebook? :?

Gdje stoji ta stavka, ja nikako ne mogu da je pronadjem?

Hellas kaže:
Gdje stoji ta stavka, ja nikako ne mogu da je pronadjem?
Postavke računa -> Pristup i autorizacija

Back
Na vrh