• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Nogometno prvenstvo svijeta, Qatar 2022 - Anketa

Tko će biti Prvak Svijeta u nogometu u Qatru 2022?

• Srbija

Votes: 0 0.0%
  • Engleska

• Neka peta reprezentacija, napisa'ću niže

• Bavim se samo Internet businessom, nisam ni znao da se igra

• Ne bavim se ničim, nemam pojma

• Ukupno glasača
    3
  • Anketa je napravljena .

Kapetan Bačvica

Legenda
Osoblje foruma
Tu od
13 Pro 2009
Evo javio nam se Gvardiol. :p

492d8d37-8719-4356-90b4-283502f84c8a.jpg

- Ja sam Joško Gvardiol. Odmarajte Forumaši, budite cool i ništa ne brinite. Dobivamo Argentinu u utorak. (y)

Kapetan Bačvica

Legenda
Osoblje foruma
Tu od
13 Pro 2009
Nema zajebancije. :D
SVEOPĆEM neobuzdanom slavlju nakon pobjede Hrvatske nad Marokom i osvajanja brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Kataru pridružila se i publika u splitskom HNK. (y)
Orašar se prikazivao jučer u 17 sati, a između dva čina predstave publika je proslavila pobjedu hrvatske u utakmici za treće mjesto. Spušten je zastor, publika je ustala na noge i počela pjevati pjesmu Moja domovina, a snimka slavlja podijeljena je na Facebooku HRT - Radija Split.
Mnogi su kod sebe imali navijačke rekvizite pa su se dvoranom razvukli hrvatski šalovi.
:ppozdrav:

Na vrh