• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Nogometno prvenstvo svijeta, Qatar 2022 - Anketa

Tko će biti Prvak Svijeta u nogometu u Qatru 2022?

• Srbija

Votes: 0 0.0%
  • Engleska

• Neka peta reprezentacija, napisa'ću niže

• Bavim se samo Internet businessom, nisam ni znao da se igra

• Ne bavim se ničim, nemam pojma

• Ukupno glasača
    3
  • Anketa je napravljena .

Kapetan Bačvica

Legenda
Osoblje foruma
Tu od
13 Pro 2009
Nogomet. ⚽ Počelo je Nogometno prvenstvo Svijeta Qatar 2022 :p
Pratite li? Za koga navijate? :ppozdrav: Niže je i anketa pa je ispunite, da vidimo kako dišu Webmajstori. Kao da ne znamo. :D
Osobno sam uvjeren da će Hrvatska konačno učiniti ono što smo mogli već, pa ćemo skupa pjevati i slaviti. 🎸
Tko će biti Prvak Svijeta? 🌍

lukamodric.jpg

Velike vodi najveći među njima; kapetan Luka Modrić.
Nemojte potcjenjivati ovakvu anketu, stručnjaci su potvrdili važnost (i) pozitivne energije. 😇
Ispunite anketu. 😉

mico

Moćan
Tu od
4 Sij 2012
I ja se nadam da će naši dobiti,
mada sam dao glas drugome u anketi.

Kapetan Bačvica

Legenda
Osoblje foruma
Tu od
13 Pro 2009
Bravo Hrvatska! (y)
Evo sad taman Španjolci puštaju Japancima tako da nas izbjegnu u 1/8 finala. I bolje im je. :cool:

Kapetan Bačvica

Legenda
Osoblje foruma
Tu od
13 Pro 2009
Dragi Forumaši, :)
danas je veliki dan. ⚽

Nećete se naplesati dragi Brazilci. :p IZ Forum čak razmišlja o posebnim nagradama za Forumaše koji sudjeluju u ovom Topicu u slučaju hrvatskog prolaska Brazila danas, što je, naravno; sasvim izvjesno. :D

Radijski Voditelj

Dobro znana faca
Tu od
12 Srp 2021
U šoku sam. Pa, ljudi, nas je nemoguće pobijediti. Koliko god neki protivnik bio dobar, nas je nemoguće pobijediti. Mi u nekoj va banque igri s puno trke nismo u komfornoj zoni, ali kad uzmemo loptu, kad smirimo ritam, kad naša pamet i mirnoća dođu do izražaja, onda nas je jako teško dobiti.
Divim se kad vidim kakva smo turnirska momčad postali. Ono što su nekad bili Nijemci, to smo sad mi Hrvati.

Na vrh