• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ne rade dugmici :)

rigor04

Legenda
Tu od
12 Ruj 2009
Dakle kad pokusam da boldiram neki deo teksta ovde na forumu ili kodiram ili sta ja znam nece pa nece
na primer
[undefined=undefined]bold [/undefined]
[undefined=undefined]italics[/undefined]
[undefined=undefined]code[/undefined]

Sve stavlja kao [undefined]. Nije da ne mozemo bez toga ali smeta po malo.

evo ja primjetio jedno dan-dva da to ne radi.

prije je uredno radilo...

Šta, hoće se to napraviti, ili ostajemo pri tome da ručno uneseni kodovi rade ?

Ne vidim problem u koriscenju editora. [undefined=undefined]A ti ako ti se kucka, kuckaj[/undefined] :)

Ako boldam u Chromeu na Ubuntu, sve radi.
Dakle, morate specificirati koji je browser i verziju, možda i OS.
Također, probajte hard-reloadati stranicu (da ništa ne ide iz cachea).
Ovo je problem sa javascriptama. Npr. ako se ustanovi da IE radi probleme, onda vjerojatno ima zarez viška u nekom nabrajanju.
Također, ako ima debugger (inspector, developer tools) ili se pojavi greška, kopipejstate je da vidimo što je problem.

Probao sam da kliknem na "thanks" za jedan nedavni post.Ali...
MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1364 - Field 'rid' doesn't have a default value
Query:
INSERT INTO mybb_thx (`uid`,`adduid`,`pid`,`tid`,`time`) VALUES ('22536','1720','130563','23452','1554719947')

Probam i refresh,pa ajde ponovo - medjutim,ista greska.

Vidim da se jedan drugi clan zahvalio tom postu,dakle moguce je,ali u mom slucaju "nece".Koristim Operu inace.

Back
Na vrh