• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ne mogu odgovarati i postavljati topic

Vendetta

Dobro znana faca
Tu od
24 Stu 2011
U google Chrome-u mi ne radi objava odgovora ili postavljanja novog topica, svaki put kada napišem tekst i kliknem za objavu javi mi se greška za premalo znakova i nestane mi sav tekst... malo to provjerite...

I ja imam isti problem moram da idem preko mozile na forum.Takodje ne moze da se menja potpis,salju poruke ,...

Meni je bilo isto, a onda mi Chrome sam od sebe proradio, upravo pišem iz njega. Ima i toga.

Nazalost moram reci da za sad se snadjite putem drugih browsera ako pomaze, a uskoro cemo nadogradit na najnoviju verziju forum skripte pa cemo vidjet ako ce to rjesit taj i druge bugove koje smo primjetili na forumu. Samo zelim biti oprezan kako nebi izgubili textove na forumu i zato neke stvari nam se prvo moraju poslozit da bi mogao nadogradit skriptu.

Što se tiče opreza kompletan backup sve rešava, tako da ako bude nekih problema može se vratiti tj ništa ne može biti izgubljeno. ;)

james kaže:
Što se tiče opreza kompletan backup sve rešava, tako da ako bude nekih problema može se vratiti tj ništa ne može biti izgubljeno. ;)

Svijesni smo toga, ali problemi su puno kompleksniji od samog backupiranja.

Back
Na vrh