• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Napokon: Paypal u potpunosti dostupan u HR

dirty_sanchez kaže:
ljudi trebam hitno pomoč od iskusnih iz hrv koji su povlačili pare sa paypala na karticu zanima me sljedeče kolko se smije povuč love da te ne zahvati porez čitam malo po netu i svi kažu da se mora plačat porez kod primanja novca sa paypala,pa me zanima kolko ste najviše mjesečno podigli i dali ste platili porez?
Teoretski, državi uvijek moraš platiti porez na zaradu iz inozemstva, kolika god da je, ali praksa je nešto drukčija. Na tebi je da odlučiš da li ćeš riskirati. Osobno se ne bih zamarao s prijavljivanjem manjih cifri.

Uglavnom, ovdje na forumu se već dosta pisalo o tome (npr. ovdje: https://internetzarada.org/porez-na-adsense-t-3982.html i ovdje: https://internetzarada.org/porez-t-3893.html), ali pisalo se i pregršt dezinformacija, tako da da ti je moj savjet ako hoćeš biti siguran u vezi poreza, potraži relevantne informacije na stranicama koje se bave financijama, a ne ovdje.

ljudi opet ja helpp!! otvorio sam paypal vertificirao sve super prošlo jučer zatražim 135 dolara sve super konverzacija sve dobro samo piše pending i da če bi u roku 5-7 dana danas se ulogiram i imam šta vidjet account limited i vračeni novci na balance i normalno uzelii fee 5$ tj 30kn, šta da sad radim promjenio sam ona pitanja i pass jer tamo piše da treba i kvačice su sad na tome ali još uvjek stoji limited , šta sad ???

dirty_sanchez kaže:
ljudi opet ja helpp!! otvorio sam paypal vertificirao sve super prošlo jučer zatražim 135 dolara sve super konverzacija sve dobro samo piše pending i da če bi u roku 5-7 dana danas se ulogiram i imam šta vidjet account limited i vračeni novci na balance i normalno uzelii fee 5$ tj 30kn, šta da sad radim promjenio sam ona pitanja i pass jer tamo piše da treba i kvačice su sad na tome ali još uvjek stoji limited , šta sad ???

Na mail ti je trebalo doci objasnjenje zasto je acc limitiran i upute kako to rijesiti. Meni su ga jednom limitirali jer sam se u nekoliko minuta spojio sa 2 razlicita ipa (pukla je veza, pa se resetirao ruter i automatski dobio novi ip), pa sam samo trebao upisati broj kartice koja je povezana sa paypalom.

uspio sam hvala, posalo sam im scan osobne i promjenio pass i sigurnosna pitanja, zatražio opet 135$ i sad piše completed sad če valjda bit sve ok

Jedno pitanje za vas iz Hrvatske koji koristite PP. Treba nešto da kupujem i plaćanje je moguće samo preko PP-a. Jedan momak sa mog foruma će mi to uplatiti, ja njemu šaljem na MB, on povlači na karticu i plaća. E sad mene interesuje pošto je on tek nedavno otvorio PP nalog, verifikovao ga je i ima li neka ograničenja za plaćanje? Može li odmah da plaća ili mora da čeka neko vreme?

Skipper kaže:
Jedno pitanje za vas iz Hrvatske koji koristite PP. Treba nešto da kupujem i plaćanje je moguće samo preko PP-a. Jedan momak sa mog foruma će mi to uplatiti, ja njemu šaljem na MB, on povlači na karticu i plaća. E sad mene interesuje pošto je on tek nedavno otvorio PP nalog, verifikovao ga je i ima li neka ograničenja za plaćanje? Može li odmah da plaća ili mora da čeka neko vreme?

Moze odmah, ali mora bit verificiran..
Ugl nije to ništa bitno, nego je problem u tome što se pare šalju sa credit card, a ne sa paypal balance.. Barem kod mene, kad sam kupovao na ebayu i kad sam slao liku pare, pare mi se skinu sa kartice a ne sa paypal balance.. To je veliki minus no eto, bitno je da se mogu poslat.. Imam od prvog dana verificiran paypal (otkad je moguc u hrv) i ovo do prije par mjeseci nije bilo :/

Znam da idu sa kartice, to mi čak i odgovara pošto je ovaj momak koristio istu karticu i za MB i za PP pa kada povuče pare sa MB na karticu odmah može da plaća putem PP-a.

Kvragu :S Kako ste me prešli s ovom temom. Taman sam se ponadao da možemo koristiti balance kad ono, stara vijest :( Uff.

Skipper kaže:
E sad mene interesuje pošto je on tek nedavno otvorio PP nalog, verifikovao ga je i ima li neka ograničenja za plaćanje?

Ogranicenje ti je na 500$ dnevno. Sto se tice isplate na karticu ili slanje para.

Onda se uklapam i u to jer je iznos 175$. Nego postoji i opcija plaćanja putem kartice. Mogu li ja tako da platim, tj. jel to moguće za nas Balkance, da ne bih komplikovao sa ovim slanjem novca i PayPalom?

Ako ste obojica iz iste drzave onda da, a ako niste bolje ne, jer provizija je pre velika.

Back
Na vrh