• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Napokon: Paypal u potpunosti dostupan u HR

hara91 kaže:
Ovo je odlicna vijest za sve na balkanu,,vazno je samo da je pay pal dosao u jednu od zemalja,ja se nadam da ce uskoro i u BiH pa i u Srbiji biti omogucena isplata pay pal.

I ja se isto nadam. Drzim fige.

Jel ovo sad istina:
Međutim, stvari ipak nisu takvima kakve se čine jer je usluga dostupna samo vlasnicima Visa kartica te korisnicima s otvorenim bankovnim računima u nekoj od američkih banaka.

LINK
ili jutarnji opet laže?

drazenbr kaže:
Jel ovo sad istina:
Međutim, stvari ipak nisu takvima kakve se čine jer je usluga dostupna samo vlasnicima Visa kartica te korisnicima s otvorenim bankovnim računima u nekoj od američkih banaka.

LINK
ili jutarnji opet laže?
Što tu ima čudno? viza karticu možeš dobiti u gotovo svakoj hr banci.

reflex kaže:
drazenbr kaže:
Jel ovo sad istina:

LINK
ili jutarnji opet laže?
Što tu ima čudno? viza karticu možeš dobiti u gotovo svakoj hr banci.

Imam Visa karticu, točnije više njih. Čitaj: te korisnicima s otvorenim bankovnim računima u nekoj od američkih banaka.

A koje efikasne servise i načine zarade preporučiujete, a da su do sad bile vezane isključivo za paypal, tj. nisu nam bile omogućene?

drazenbr kaže:
Jel ovo sad istina:

LINK
ili jutarnji opet laže?

Članak u jutarnjem je malo nespretno napisan, tj. prepisan od tko zna gdje.

Radi se o tome da za povlačenje novca s paypal računa građani Hrvatske imaju dvije opcije:
povlačenje na račun preko Visa kartice
ili
povlačenje na račun u američkoj banci.

Pozdrav,
Zanima me da li netko ima ovakvu situaciju na Paypalu, iz Hrvatske. Dakle da mu je poslan novac kao i meni, "pending time" je prošao, i sad je taj novac pod "available balance". S tim tzv. dostupnim iznosom probao sam obavit kupovinu, ali to nije moguće - jedina opcija koju Paypal daje su kartice. Ne mogu čak poslati ni najmanji iznos, uvijek traži kartice. Napominjem da je za plaćenje ili obično slanje novca s Paypala primarna opcija "available balance", tek ako tu nema novca onda se koriste kartice.

Poslao sam im mail, ali dobio sa vrlo glup odgovor odnosno kopiranje njihovog help-a u vezi kartica i "pending time-a", što pokazuje da nisu ni pročitali s razumijevanjem pitanje.
Što mi sad preostaje, ima neko možda rješenje?

već je rečeno, novci ti prvo moraju biti prebačeni s paypala na karticu i tek onda ih možeš koristiti.. zato i vidiš samo opciju plaćanja s karticom.

paypal besplatno to prebacuje na početku svakog mjeseca, ili ako hoćeš sam u međuvremenu, povučeš uz naknadu od 5$

Ok hvala, tek sad sam pročitao taj dio teksta na prethodnoj stranici...dosad nisam znao za to, a u njihovom odgovoru meni uopće to nisu spomenuli.

Odabrao sam povlačenje na visa karticu kao jedini način da dođem do svog novca i odmah zatim Paypal račun mi je blokiran !
Sad me traže "utility bill", i da potvrdim svoju karticu - koju sam već potvrdio !?
Zna netko što može proći pod "utility bill" ?

mvr kaže:
Zna netko što može proći pod "utility bill" ?

Možeš koristiti sliku/sken nekog računa koji je dostavljen na tvoju adresu. Npr. račun za telefon, struju, vodu itd.. Bilo bi dobro da bude naslovljen na tebe, ali može proći i ime nekoga od članova obitelji što možeš napomenuti prilikom uploada tog dokumenta.

Meni neće prihvatiti Visa Elektron od PBZ-a, piše: This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Radi se o deviznom žiro računu. Jel netko probao sa PBZ-ovom debitnom karticom?

djetlic kaže:
Ja imam žiro i obični devizni kod pbza i radi mi sa obje kartice.
Mislim na karticu za povlačenje love, ne za plaćanje i meni radi normalno za plaćanje.

Ja sam od deviznog dodao i za primanje, normalno ju je prihvatilo, samo čekam da prođe 30 dana da mogu povuć.

djetlic kaže:
Ja sam od deviznog dodao i za primanje, normalno ju je prihvatilo, samo čekam da prođe 30 dana da mogu povuć.
Hvala, hoće sad i meni:to_clue

Znači sad moram čekati 30 dana nakon uplate love?

Posto ste vi iz Hrvatske prije nas dobili Paypal trebalo bi vec da ste podigli neki novac na ruke.Mene interesuje je li sve proslo ok.Pitam iz razloga jer Alertpay ne isplacuje moj zaradeni novac vec deveti dan pa moram preci na paypal.Jos bi pitao da li ja mogu povezati svoju debitnu karticu sa paypalom i na nju isplatiti novac?

Ja sam dobio na paypal, ali prva isplata je bila svega par $$ pa nisam isplatio (a nije ni automatski jer je premala), a drugoj još nije prošlo onih 30 dana čekanja. Jel ti to alertpay ne isplačuje preko bank wire ili?

djetlic kaže:
Ja sam dobio na paypal, ali prva isplata je bila svega par $$ pa nisam isplatio (a nije ni automatski jer je premala), a drugoj još nije prošlo onih 30 dana čekanja. Jel ti to alertpay ne isplačuje preko bank wire ili?

Ne isplacuju na njihovu prepaid karticu koja je prije dvije sedmice radila besprijekorno.Bank wire nisam nikad koristio jer mi je malo preskup.

ljudi trebam hitno pomoč od iskusnih iz hrv koji su povlačili pare sa paypala na karticu zanima me sljedeče kolko se smije povuč love da te ne zahvati porez čitam malo po netu i svi kažu da se mora plačat porez kod primanja novca sa paypala,pa me zanima kolko ste najviše mjesečno podigli i dali ste platili porez?

Back
Na vrh