• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Napokon: Paypal u potpunosti dostupan u HR

Davor85

Aktivni član
Tu od
15 Ožu 2010
Eto od danas možemo i primati pare na paypalu, odlična vijest!

Samo još nema kuna, ali vjerojatbo većinu ovdje to ne brine.

:drinking

totalno vijest dana...ulogirao sam se na Paypal account i omogućen je Withdraw...:drinking

Da, zakon i ja sam saznao maloprije :D

Nevjerojatno kad vidiš da piše: "Withdraw payments to my Visa card issued in Croatia"

PayPal :***

liska kaže:
Blago vama, kad cemo mi u bosni to docekat :D NIKAD

Vi u Bosni mozete da primate,a sta mi u srbiji da kazemo nama je bukvalno zabranjen pristup. Ali kako nasa draga ministarka kaze od ove godine bi trebalo da se uzede,mada cisto sumnjam. Pozz :drinking:drinking:drinking:drinking

Mislim da mi je ovo jedan od najljepsih trenutaka u mom IM svijetu.
Fala dragom k...., da je dosao i taj dan.

Odlična vijest.
Neznam kako će ići prebacivanje na kartice.
Dali će se moći prebacivati na kartice vezane na kunski račun ili samo na kartice vezane uz devizni?
Prebacio sam par dolara na karticu vezanu za kunsku štednju, pa ćemo vidjeti za 30-tak dana.

Srdjan87 kaže:
Vi u Bosni mozete da primate,

Da li je ovo stvarno tačno, da li se može i u BiH primati novac na PayPal???

liska kaže:

A tek mi u ovoj nasoj jadnoj drzavi.....

Srdjan87 kaže:
liska kaže:

Vi u Bosni mozete da primate,a sta mi u srbiji da kazemo nama je bukvalno zabranjen pristup. Ali kako nasa draga ministarka kaze od ove godine bi trebalo da se uzede,mada cisto sumnjam. Pozz :drinking:drinking:drinking:drinking
Rekla je i na pocetku prosle godine,pa nista........

Evo jedan interesantan dio iz Uvjeta upotrebe:

...
7. Restriction on Sending Payments:

* You may use your credit card to send payments. You may not use your PayPal balance or US bank account to send payments. All amounts in your available PayPal balance must be withdrawn from your PayPal account through automatic and/or manual transfer.
...

Prema navedenom, za plaćanja se ne može koristiti paypal balans, već samo kartica povezana s paypal računom. Znači, da bismo lovu koju primimo na paypal račun koristili za plaćanje na netu, treba ju prvo povući na karticu. To košta $5 ako se zatraži povlačenje love. Inače, svu lovu koja je na paypal računu će paypal besplatno automatski slati na karticu povezanu s računom na početku svakog mjeseca.

...
2. Automatic Transfer:

* On a regular basis, PayPal will automatically transfer the amounts from your available PayPal Balance to your US bank account or Visa credit card.
* The automatic transfer will occur within the first 3 days of each month, quarter, or applicable period in the country in which you reside.
* There is no fee for automatic transfers to your US bank account or Visa credit card.

3. Manual Transfer and Fee:

* If you do not want to wait for the automatic transfer, you may manually transfer the amounts in your available PayPal balance to your US bank account or Visa credit card.
o Manual transfers to your Visa credit card will incur a $5.00 USD (or equivalent) fee.
o Manual transfers to your US bank account are free.
...

zeever kaže:
Prema navedenom, za plaćanja se ne može koristiti paypal balans, već samo kartica povezana s paypal računom. Znači, da bismo lovu koju primimo na paypal račun koristili za plaćanje na netu, treba ju prvo povući na karticu. To košta $5 ako se zatraži povlačenje love. Inače, svu lovu koja je na paypal računu će paypal besplatno automatski slati na karticu povezanu s računom na početku svakog mjeseca.

:busted:busted:busted

N!xon kaže:
I da li je u BiH omogucen paypal? ili samo u HR?

Samo u HR, ali nadam se da ce i nama uskoro ...

Ovo je odlicna vijest za sve na balkanu,,vazno je samo da je pay pal dosao u jednu od zemalja,ja se nadam da ce uskoro i u BiH pa i u Srbiji biti omogucena isplata pay pal.

Back
Na vrh