• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Grafički dizajn Moze li mišljenje na par veoma amaterskih radova?

Mondaze

Novi član
Tu od
7 Pro 2017
Skoro sam počela da se bavim grafickim crtanjem čisto iz dosade, pa bi me zanimalo misljenje ljudi koji znaju malo više o tome

Ovo su bukvalno moji prvi radovi koje sam pocela pre nekih mesec dana
aRicza2.png

admfCGp.png

nwRdypK.png

Znam da su malo neuredni :sigh :depressed

Svi radovi su radjeni u gimpu s tim da ne mogu ni da priustim photoshop niti se preterano ozbiljno bavim tim pa bih jos cekala da izradim vestinu da bih presla na ozbiljniji i usavrseniji program

Mozete krenuti sa kritikama :yes

Meni je stvarno super!
Sviđa mi se što radiš i detalje na svakom djelu. Samo malo poradi na preciznosti i kvaliteti.
Naravno ovo su ti prvi radovi, i radujem se da vidim još tvojih radova u ovom topicu :))

shulk kaže:
Meni je stvarno super!
Sviđa mi se što radiš i detalje na svakom djelu. Samo malo poradi na preciznosti i kvaliteti.
Naravno ovo su ti prvi radovi, i radujem se da vidim još tvojih radova u ovom topicu :))

Hvala punoo, da verovatno cu morati da poradim jos na strpljenju i tim nekim detaljima jer meni cim naidje inspiracija ja ostavim jedan crtez da bih pocela drugi i onda skoro svaki ostane nedovrsen :lol

Ovo je stvarno super :) ja sam takodje iz dosade pokrenuo jedan blog , sa namerom da od nista i bez ulaganja pokusam da napravim nesto, na besplatnom blogerovom domenu i na ne tako tecnom engleskom jeziku.. "START FROM MUD TO THE STARS" Ukoliko zelis i imas vremena voleo bih da napises pricu o sebi i da je objavim, ili da napravis ilustraciju za moj blog :)

Iskreno, za prve radove ovo je fenomenalno. Ali nažalost nije još na nivou di se može unovčiti, barem ne po mome mišljenju.

Realno, ako zbilja zapneš za to, u godinu dana vježbanja bi već mogla biti mnogo puta bolja i vjerojatno unovčiti tu vještinu ako to želiš.

Kad može Zombijana bons da dobro da prođe sa svojim crtežima, ni ovi nisu daleko od komercijalne upotrebe.

Nisam stručnjak u tom području, ali crteži mi izgledaju super, još kad uzmem u obzir da to radiš tek mjesec dana. Samo tako naprijed...

Back
Na vrh