• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Može li Hrvatska doći do kraja na Evropskom nogometnom prvenstvu 2021? ⚽ Anketa

Kako će Hrvatska proći na nogometnom Euru 2020 (21)?

• Bi'će nam teško, strah me je u finalu da ne izgubimo.

Votes: 0 0.0%
  • To me uopće ne zanima, po cio dan sam na kompjuteru, bilo bi dobro da me ide barem Internet zarada.

• Vidim nešto na TV-u da neki trču za balunom (loptom), ne znam jeli to to?

• Ukupno glasača
    3
  • Anketa je napravljena .

Kapetan Bačvica

Legenda
Osoblje foruma
Tu od
13 Pro 2009
modric.jpeg
Pratite li Evropsko Nogometno prvenstvo? ⚽
Sinoć se je tema vratila jako u žižu interesa u Hrvatskoj, :) svi su napaljeni i navijaju. ;)
Našeg velikog igrača, super sportaša i vrlo pozitivnog čovjeka, opet smo jučer dizali u zvijezdem i treba tako; Luka Modrić je najveći. (y) :)

Hrvatska je u Glasgowu pobijedila Škotsku 3:1, dakle, kod njih kući je to bilo, Vatreni idu u osmini finala Eura!

Slobodno napišite svoje mišljenje u postu, ispunite i anketu. ;)

Kapetan Bačvica

Legenda
Osoblje foruma
Tu od
13 Pro 2009
Ovo su najnovije vijesti, mnogi će reći da su se stvari mogle i povoljnije razvijati, 😶 to i nije netočno, ali neka to bude špaljolski problem, a ne naš. :)
Po anketi u vrhu stranice stojimo dobro. 😁

Kapetan Bačvica

Legenda
Osoblje foruma
Tu od
13 Pro 2009
Niste baš navalili pisati po ovoj temi za sada, ali dobro. :)
Mene veseli da je Luka Bulić odgovorio na pitanje iz naslova. (y) Bravo Luka, lijepog imena, hvala ti. :p

Kapetan Bačvica

Legenda
Osoblje foruma
Tu od
13 Pro 2009
Neka, neka, bi'će sve u redu, dobivamo tekmu, javili su mi. 😃

navijaci.jpg
Hrvatska će u Kopenhagenu prvi put na ovom turniru imati veliku podršku navijača kojih se večeras na Parkenu očekuje nekoliko tisuća. Ulaznice su razgrabljene u samo nekoliko minuta kao i svi aranžmani turističkih agencija koje čarterima prevoze navijače u Dansku. (y)

Kopenhagen
je pun naših navijača. :)

Radijski Voditelj

Dobro znana faca
Tu od
12 Srp 2021
Odgovor na glavno pitanje: sad je gotovo ali stiže prilika za napredak već dogodine je Svjetsko prvenstvo.
Samo što bi trebalo učiniti? Nešto svakako bi trebalo.

Na vrh