• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Moneybookers i žiro račun - Visa electron

evo da ne otvaram novu temu,

Nikako ne mogu da zaključim da li moguće povući novac sa skrilla na visa karticu na koju je vezan ovaj obični žiro račun. Pošto sam iz Crne Gore, žiro račun mi je u eurima i skrill račun mi je u eurima.

Imam i devizni račun otvoren, ali se nešto bojim da me ne klepi ova posrednička banka. Ovi iz banke ne znaju da mi kažu da li će i koliko posrednička banka naplatiti provizije.

Ja nisam mogao da povlacim direktno na karticu. Odavno ne koristim skrill pa ne znam kako je sad. Uglavnom,ukupna provizija je bila oko 5-6e cini mi se.. A mozes i da narucis njihovu karticu..

aha, meni ima u opcijama ima visa kartica kao jedna od metoda povlačenja, je li tada tebi bilo te opcije? nije neka cifra, ali bih i 5-6 eura dao kad bih znao da će bit toliko, nego ovi iz banke pojma nemaju koliko bi to moglo biti.

ja sam još 2010 godine imao posljednje povlačenje sa skrilla i tada sam povukao novac direktno na žiro račun, ali sada ne može bez na devizni ako ću tako.

Ja sam povlacio na devizni racun,nisam imao drugu opciju. Ne znam kako ide sa povlacenjen na karticu,koliko se ceka i kolike su provizije,valjda ce se javit neko ko zna. Ako povuces na devizni, pare ce ti bit dostupne za 2-3 radna dana i mislim da je meni na 400e bila 7e provizija.. Potrazit cu izvode iz banke pa ako nadjem tacno cu ti rec.

Back
Na vrh