Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
cipek1981 kaže:Je li netko koristio SEO usluge sa fiverr-a? Nude recimo backlinkove za 5$. Da li se isplati ? Da ne bi bilo samo na kraju negativnih posljedica za portal....
I Will Do 100 Pr7 To Pr9 Seo Links For Google Rankings
Loxo kaže:cipek1981 kaže:Je li netko koristio SEO usluge sa fiverr-a? Nude recimo backlinkove za 5$. Da li se isplati ? Da ne bi bilo samo na kraju negativnih posljedica za portal....
I Will Do 100 Pr7 To Pr9 Seo Links For Google Rankings
Nikako. Ukoliko trazis dobre backlinkove moraces dobro i da platis. Ti od $5 mogu samo da ti nanesu stetu.
Bok Mirjo,Pozdrav ljudi
...samo ako se 'igra' po pravilima, i na taj način štiti sebe i platformu.Tražio je da pošaljem sve fajlove (original fajlove da bi i on/ona mogao da otvori i izmeni još po nešto) i ja sam, želeći da pomognem i da budem korektna, poslala s tim da on (ili ona, ne znam sa kim komuniciram) nije uopšte pokrenuo narudžbinu ( u Manage orders) niti je uplatio novac
'Pomogla' jesi, no to do kada on treba to doraditi je trebao biti njegov problem, a ne tvoj.sve u želji da pomognem jer je tu brošuru trebao on/ona da doradi do ponedeljka
Bojim se da jesi,Ne znam da li sam ja pogrešila
Ima svrhe, naravno. Jedino ti to i preostaje.Da li ima svrhe pisati nekome u Fiverr-u i kome?
Ne znam jeli ti ili naručitelj to pokrećete (vjerojatno on jer on odabire radnika u svom poslu), ne koristim Fiverr, ali imam iskustva na drugim platformama, to je vjerojatno slično ako ne isto.Molim vas da mi objasnite gde i kako ja pokrećem porudžbinu...
Dobro da je tako, hvala ti na javljanju.U svakom slučaju rešeno je.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke