• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Web dizajn moj 1 blog

svako ce ti reci verovatno sto i ja,promeni boje,mnogo ti je taman blog i za sta si ga pravio za adsense ili?

Na mom toolbar-u seobook tvoj blog ima page pr 2 a ste pr 8 a back linkovi su u milionima lol ,kako je moglo da dodje do ovoga .Greska ili nesto drugo.???

Možda zato jer radi o blogspotu? Ti podaci ti se vjerojatno odnose na cijeli blogspot, ne isključivo na njegov blog.

Da da,uvideo sam to . :D a bas sam pomislio da je uspeo da se probije kao biblioteka srbije :D

BLOG JE NICE ,ALI DA TREBO BI PROMJENITI BOJE I MOZDA MALO NAVIGACIJU SREDITI.DA BANNERI FINO SE SLAZU I TAKO DALJE.

SA SRECOM

/ERMMIN
INTERNETBIZZNIS.COM

Ovo bi bio moj blog u okviru sajta, redovno ga azuriram ima dosta dobrih tutorijala i besplatnih stvari za skidanje, interesuju me vasa misljenja.
Link ispod

[MOD]OBRISANO - ono sto ja mislim je da ako ti ne postujes nas toliko da bacis pogled na pravila, ne postujemo ni mi tebe.[/b]

Hvala :)

FireFish kaže:
kad dodajem link na fb od nekog blog posta kako da mi bude ovako
Ovako, to koje podatke facebook povlači sa tvojih stranica se definira preko open graph property-ja, npr. og:title je naslov, og:image je slika koja se povlači.
Ovdje (https://developers.facebook.com/docs/opengraph/objects/builtin/) su ti izlistani svi objekti koje možeš definirati, pogledaj prvi primjer i bit će ti jasno.
Samo u <head> staviš te meta property tagove i to ti je to ;)

Da bi provjerio i testirao tokom rada, koristi ovaj link:
http://developers.facebook.com/tools/debug

On će ti reći što točno vidi kad ide povlačiti tvoj link i što ti ne valja.
Ja jedino ignoriram og:image veličinu od 200x200, tko ga šiša, nemam tolikih slika za svaki post :)

^.- Ja kontam neki liskin zakon blog kad ono.... ćorak. :D

Bez refresha starih tema a link od ovog bloga bi mogao da ode na delete.

Back
Na vrh