• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Link Building Taktike koje savjetuje Neil Patel

Davor Bomestar

Legenda
Tu od
27 Lis 2008
U proteklom periodu Neil Patel je na svojim blogovima objavio par zanimljivih tekstova na temu link buildinga. Mislim da ce ti resursi biti korisni za clanove foruma s obzirom da vidim da mnogi jos uvijek koriste "zastarjele" metode.

Don’t Get Left Behind: The 8 Most Effective Link Building Tactics For 2015
http://www.quicksprout.com/2015/07/...ost-effective-link-building-tactics-for-2015/

13 Efficient Link Building Strategies for Busy Marketers
http://neilpatel.com/2015/08/11/13-efficient-link-building-strategies-for-busy-marketers/

Podsjecam na to da vecina modernih metoda se zasnivaju na "outreachu". Korisne linkove o tome mozete procitat na jednom od starijih postova sa foruma: Outreach marketing - materijali za citanje

Moram reci da tako nesto izgledaju i link building tj. outreach kampanje koje mi radimo za nase klijente.

Ovo je ono upravo što trebam!
Nadam se da imaš još nekih trikova za link building nad videima.

Pročitat ću danas i sutra sve :)

Brian Dean i Backlinko su odlicni. Moram reci da ga citam i pratim skoro mozda i vise od Quicksprouta. I sigurno je koristan tekst ovaj gdje se nabrajaju dodatne metode. No razlika jest sto quicksprout se vise fokusirao na one najglavnije, najefikasnije metode dok Brian Dean ovdje nabraja vise a po meni manje korisnijih metoda. Npr. HARO je ok metoda ali u praksi po meni bas i nije scalabilna. To je onak ako ti se potrefi jednom u masu vremena. I to ako si neki faca.

Back
Na vrh