• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Link building sa blog postovima

Lakisa94

Dobro znana faca
Tu od
20 Velj 2014
Pozdrav drustvo,
Primer blogovi kao sto su
blogspot, blog.com, tumblr, weebly.com, wordpress.com etc..
i sad ja imam domen naprimer internetzarada.com i sad hocu da gradim backlinkove sa svih tih blogova i otvorim domen npr..
internetzarada.blogspot.com
internetzarada.wordpress.com
internetzarada.blog.com

etc...
Moje pitanje je koliko reci treba da sadrzi tekst koji ce se nalaziti na tim blogovima koji naravno za svaki blog mora biti unikatan.
neki kazi 150-170 reci i 1000 karaktera
neki kazu 300 reci 1900+ karaktera..
Pozdrav i hvala unapred na odgovoru.
:waving

Nisam neki expert ali ti mogu reci kako ja to radim na primeru tumblr-a
1. Domena ti ne treba ista kao site za koji hocesh da napravish link ali nije lose da bude nesto u vezi.
2.napises nekoliko clanaka, bar 5. Razlicite duzine od jedne recenice, samo slike pa do 1000 reci - i pustish da se objavljuju recimo svake nedelje jedan. Duzina nije toliko bitna vec je bitno da kad recimo google spider poseti tvoj blog skonta o cemu se radi, tema ne mora biti ista kao na tvom siteu ali nesto slichno je najbolje. About me page dodash.
3. Pratish slicne blogove lajkujesh komentarishesh i skupljash pratioce ...jednostavno se ponashas kao obican korisnik.
4. Posle jedno mesec dana napisheh jedan ozbiljiji clanak sa temom bloga i tvog glavnog sitea i tek tu dodajesh link.
5. Bar jednom mesecno obilazish blog da ga malo osvezish nekim clankom lajkovima i sl.

Sve ovo nije shema po kojoj se treba strogo drzati, treba stalno mixovati,
I naravno na tvom mestu ne bi puno ocekivao od linka sa ovakvog bloga ... Mnooogo je bolje ako nadjesh neki expired koji vec ima linkova prema sebi i sa nekim ozbiljnijim PA TF, za tumblr recimo ja ne bi isao ispod PA 40 i TF10. Za druge platforme je to dosta manje...

Ima o ovoj temi josh mnogo da se pricha ali od mene toliko za sad izvinjavam se zbog gresaka(pisano na mobilnom)

mali update - posle skorasnjih promena na tumblr i meta refresh linkovima i kako pravilno postaviti link :
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A sto se tice fiverr gigovima oni su bzvze, 10x je bolje ih scrape sam.

Dodao bih da je veoma bitno i koji su to blogovi na kojima ostavljas komentare .
Dali imaju slicnu tematiku
Kakav mu je Domain Range
Kakav mu je PR
Koliko posetioca ima

alecmreza kaže:
kako ih mogu sam scrape?

Scrapebox, Gscraper( ima i besplatna verzija) ili neki drugi scraper, trebaju ti i neki proxiji placeni ili besplatni ... Jednostavno vidi na google " find expired tumblr" ili tako nekako ima dosta rezultata. Jedini problem je ako sve besplatno radish dosta vremena potrosis i rezultati nisu najbolji ali nesto novo nauchish sto je uvek dobro :taunt

Kako misliš sve besplatno radiš?
Scrapebox upravo kupljen gdje mogu dobre a da nisu skupe proxije uzeti?

alecmreza kaže:
Kako misliš sve besplatno radiš?
Scrapebox upravo kupljen gdje mogu dobre a da nisu skupe proxije uzeti?
Ja zadnjih par meseci koristim stormproxies, 9$ mesecno sa popustom, malo drugachije rade nego redovni ali ok su za sad.
A besplatne, mozesh sam da scrape ima ih svuda po netu ali kratko traju i google ih brzo ban tako da je to rudarki rad ali moze.

Kako mogu sa scrape box scrape linkove i kasnije tamo komentare ostaviti ali npr da je uvjer manje od 50 obl pa 20 itd ?

youtube > scrapebox tutorial.....
alecmreza kaže:
Kako mogu sa scrape box scrape linkove i kasnije tamo komentare ostaviti ali npr da je uvjer manje od 50 obl pa 20 itd ?

Back
Na vrh